Αρχική

Μπαρτζώκας: “Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο, τόνισε ότι η νίκη είναι αυτή που μετράει σε αυτά τα παιχνίδια, άσχετα αν έλειψαν το θέαμα κι οι καλές επιθέσεις.  Ακόμη δήλωσε ότι η ομάδα του πιέστηκε από το “τριφύλλι”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τέλος είπε ότι αν δεν καθαρίζεις αυτά τα παιχνίδια, τότε ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση κι μπορεί να επιστρέψει στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης με μεγάλο διακίβευμα. Το θέαμα και η επιθετική συγκομιδη εκλείψανε. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι. Ήταν μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα αλλά επειδή έχει πάνω από ένα γύρο ακόμα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το δεύτερο δεκάλεπτο: «Ήμασταν συνέχεια μπροστά με διαφορές 8-10 πόντων, τρέξαμε στο τρανζίσιον, ο Πονίτκα έκλεψε και ο Παναθηναϊκός πήρε 5 πόντους. Πιεστήκαμε είναι η αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είχαμε 4 χαμένες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο για εμάς. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Όσο δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο».

 

The post Μπαρτζώκας: “Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο” appeared first on Basketblog.