Αρχική

Δαναοί Κοζάνης: 15 χρόνια λειτουργίας ... με σύνθημά μας "παίζουμε και διασκεδάζουμε με μοναδικό σκοπό όλα τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους"!

 Κλείνοντας φέτος 15 χρόνια λειτουργίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημιουργήσαμε την ακαδημία ποδοσφαίρου Δαναοί Κοζάνης με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά, όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό περιβάλλον με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του προέδρου μας Βαρυτιμίδη Ελευθέριο (η μοναδική Ακαδημία στην πόλη της Κοζάνης) και στο στολίδι της περιοχής γήπεδο Καλαμιάς (μεταφορά με βαν) χωρίς να ξεχνάμε τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά - αθλητές, που έχουν ανάγκη στην εποχή που ζούμε την διασκέδαση. Σύνθημά μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ακαδημίας μας είναι το παίζουμε και διασκεδάζουμε με μοναδικό σκοπό όλα τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους .

Με το πέρασμα του χρόνου όμως ο κόπος και η δουλειά όλων μας άρχισε να φέρνει και αποτελέσματα μεταγραφές όχι μόνο αθλητών αλλά και προπονητών. 

Φέτος για όσους δεν το γνωρίζουν ο προπονητής τόσων ετών στην ακαδημία μας Πάρης Λεωνιδάκης μεταπήδησε στο προπονητικό team τής ομάδος Ηρακλή Θεσσαλονίκης έως αναλυτής αγώνων και ότι τρία παιδιά σπλάχνα μας μεταγράφηκαν και είναι στο ρόστερ της ΑΕΠ Κοζάνης. 

Δεν θα είναι σωστό να μην αναφέρουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία με υγεία: πρόκειται για τους Μεντεσίδη Χρήστο γεννηθείς 2006, Μπαλτζή Τριαντάφυλλο γεννηθείς 2007, Καραγιαννίδη Ιωάννη γεννηθείς 2007.

Τέλος η ακαδημία μας συμμετέχει σε όλα τα τμήματα υποδομής στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης και θα παρακαλούσα με την οικογένεια των Δαναών γονείς, να μας στηρίζουν για την προσπάθεια που κάνουμε για να έχουμε την απόλυτη επιτυχία στα παιδιά - αθλητές. 

Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα ημερολόγια σε κάθε τμήμα ξεχωριστά τα οποία θα είναι και συλλεκτικά. Κλείνοντας θα θέλαμε για τις ημέρες που έρχονται να ευχηθούμε σε όλους σας ο Θεός να σας δίνει ευτυχία και τύχη. 

Καλά Χριστούγεννα.