Αρχική

Δημήτρης Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει στα playoffs»

Ο  Δημήτρης Ιτούδης με αφορμή το αυριανό παιχνίδι (18/11, 19:45) της Fenerbahce με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στον Dwayne Bacon

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε τις προσδοκίες τους, υπογράφοντας έναν σημαντικό σκόρερ. Με τον Μπείκον, ο Παναθηναϊκός δίνει μια άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό με μέγεθος, με πολλούς δημιουργούς και εκτελεστές. Έχονται εδώ μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Μπασκόνια που ξεπέρασαν το εμπόδιο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει στα playoffs. Έχουν υψηλούς στόχους. Θα είνα δύσκολο ματς για εμάς. Μην ξεχάσουμε πως ερχόμαστε μετά τα παράθυρα της FIBA. Προπονηθήκαμε καλά. Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και άκουσα που θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και τη συγκέντρωση μας», ήταν τα λόγια του στη Euroleague»

 

The post Δημήτρης Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει στα playoffs» appeared first on Basketblog.