Αρχική

Svetislav Pesic: “Ο Micic ήταν ήδη στο δρόμο, είχε αγοράσει εισιτήριο”

Τη γνώμη του για το γεγονός ότι ο Vasilije Micic δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Σερβίας κόντρα στην Τουρκία – αύριο (14/11) στις 21:00 στο Βελιγράδι, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Svetislav Pesic, δηλώνοντας ότι είναι λίγο στεναχωρημένος για την εξέλιξη αυτή, ενώ την ίδια στιγμή τόνισε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει περισσότερο το θέμα. Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνική Σερβίας στο Eurobasket και μίλησε για την Τουρκία και τον Melih Mahmutoglu.

 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο προπονητής της Σερβίας, Svetislav Pesic:

Για τον Vasilije Micic:

Δεν έχουμε κάποια αντίδραση. Δεν θέλουμε να τη φέρουμε στο προσκήνιο.

Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Micic ήταν ήδη στο δρόμο, είχε αγοράσει εισιτήριο. Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι για αυτή τη συζήτηση. Όχι μόνο για τον Micic, αλλά και εξαιτίας αυτής της απόφασης.

Δεν θα έκανα κανένα σχόλιο σε αυτό το θέμα. Δεν έχουμε στη διάθεσή μας τις ακριβείς λεπτομέρειες για αυτό, το οποίο συνέβη εξαιτίας της προετοιμασίας της Efes ενόψει του αγώνα της κόντρα στην Barcelona. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν θέλω να σχολιάσω.

 

Το σχόλιο του για την πορεία της Σερβίας στο Eurobasket:

Δεν ήταν φιάσκο, άλλα μία αποτυχία. Και την ίδια στιγμή ήταν και ένα είδος επιτυχίας. Κάποιοι από εμάς που είμαστε στο μπάσκετ για πολύ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε, αλλά προσπαθούμε να δούμε τι πετύχαμε που θα μας είναι χρήσιμο για το μέλλον.

Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, και παίξαμε καλό μπάσκετ που αντιπροσώπευσε το σερβικό μπάσκετ, δημιουργήσαμε θέαμα μπροστά σε σχεδόν 20.000 φιλάθλους, εναντίον της Ελλάδας.

Υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία.

 

Τι είπε για τον διεθνή Τούρκο Melih Mahmutoglu:

Είδατε τα ποσοστά του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην Euroleague και κόντρα στο Βέλγιο. Έχουν τρεις κορυφαίους επιπέδου πόιντ γκαρντς και μία καλή ισορροπία ως ομάδα.

 

 

The post Svetislav Pesic: “Ο Micic ήταν ήδη στο δρόμο, είχε αγοράσει εισιτήριο” appeared first on Basketblog.