Αρχική

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1-3 σετ

 

Παιχνίδι από τα παλιά ήταν αυτό που έγινε το περ. Σάββατο στα Γρεβενά με τον τοπικό Γ.Σ.Γρεβενών. Τελικός νικητής ήταν ο Γ.Σ.Κοζάνης  εκτός έδρας με 1-3 σετ.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης έφθασε σε μια νίκη καρδιάς και ψυχής, καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τα προβλήματα μειώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αθλήτριες της ομάδας μας έπαιξαν συγκεντρωμένα και αποφασιστικά και δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα απέναντι στις γηπεδούχες που ήταν και είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μπράβο στην ομάδα μας, στον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη και στις αθλήτριες,  για τη νίκη, γιατί κράτησαν την ψυχραιμία τους στο τέταρτο σετ και τελικά το κέρδισαν με 24-26, ένα σετ που το κυνηγούσαν οι γηπεδούχες για να ισοφαρίσουν. Απέναντι μας ήταν μια εξαιρετική ομάδα που έχει αθλήτριες ταλαντούχες και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ουσία είναι ότι ο Γ.Σ.Κοζάνης  νίκησε δίκαια μία πολύ καλή ομάδα, την οποία συγχαίρουμε για την αθλητική προσπάθεια της. Και το τονίζουμε αυτό γιατί στον πρώτο γύρο στην έδρα μας ο Γ.Σ.Γρεβενών μας κέρδισε με 0-3 σετ.

*Πολύ σωστή η διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου. Τα όποια λάθη έκανε τα θεωρούμε ανθρώπινα. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 15-25, 17-25, 25-20, 24-26

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Παφίλη, Πάπιστα,  Κυρατζίδου, Τιτέλη, Τσουτζίδου, Ντέρου, Παπαζήση,  Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Καλημέρη