Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας μας την περ. Κυριακή απέναντι στη Σκύδρα σε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων είχε χαρακτηριστεί ως τελικός. Εκ των υστέρων βέβαια όλοι είδαν ότι η ομάδα μας… δεν κατέβηκε να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα κανένας δεν μπορεί να ψάχνει να βρίσκει θετικό πρόσημο από αυτή την ήττα-σοκ. Εμείς απλά, αλλά χωρίς προφανή λόγο, χάσαμε με κάτω τα χέρια από έναν τουλάχιστον ισάξιο αντίπαλο.  Δυστυχώς όπως προαναφέραμε η ομάδα μας συνολικά σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ΔΕΝ κατέβηκε στο γήπεδο...Οι αθλήτριες παρουσιάστηκαν νωθρές, άνευρες, χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία για την κρισιμότητα του παιχνιδιού και χωρίς κουράγιο να δείξουν το ταλέντο τους, χωρίς τσαγανό που απαιτούσαν οι συνθήκες του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας θέλουμε να έχει κουλτούρα προοπτικής και με ήττες σαν της περ. Κυριακής αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Εμείς από κάθε παιχνίδι και από κάθε κατάσταση που διαμορφώνεται , πάντα κοιτάμε ποιό είναι το καλύτερο, όχι ποιό είναι το χειρότερο. Γιατί αυτό  που διακρίνει την ομάδα μας είναι καθόλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της ανανέωσης, είναι ότι δεν είναι μίζερη, εμείς που την υπηρετούμε δεν είμαστε μίζεροι και πάντα οι αγώνες μας θέλουμε να χαρακτηρίζονται από την αγωνιστική προσπάθεια και την περηφάνια ότι παίξαμε έντιμα, άσχετα αν χάσαμε ή αν δεν επιτεύχθηκε ο βασικός φετινός μας στόχος. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε το ψυχολογικό φορτίο του καθήκοντος δεν μπόρεσαν να το σηκώσουν στους ώμους τους οι αθλήτριες μας που όπως έχουμε ξανατονίσει έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 16,5 χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό άλλοθι.

Όσον αφορά στο παιχνίδι στο πρώτο σετ οι αθλήτριες  δεν μπήκαν στην ψυχολογία του αγώνα και το έχασαν με το  αρνητικό σκορ 9-25. Στο δεύτερο σετ έδειξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης, όμως οι αντίπαλες είχαν ήδη πάρει την ψυχολογία και έστω δύσκολα κέρδισαν και σε αυτό το σετ. Στο τρίτο σετ η απογοήτευση και  το άγχος έκαναν πάλι την εμφάνιση τους και χάθηκε και αυτό. Πιστεύουμε ότι ήμασταν ο ευκολότερος αντίπαλος φέτος για τη Σκύδρα. Εμείς τους το κάναμε εύκολο… Σε δύο αγώνες δεν πήραμε ούτε σετ!!!

Τέλος, από την πλευρά μας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Γ.Σ.Κοζάνης. Έδωσαν μαζικά το παρών για να στηρίξουν τα κορίτσια μας, αλλά τους απογοητεύσαμε. Σαν κοινό όμως έδειξε ότι και βόλεϊ γνωρίζουν και πώς να υποστηρίξουν την ομάδα όταν το χρειάζεται.

*Διαιτησία από την κ. Πλιάχα από τη Βέροια και τον κ. Νάνο. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, ο Ταμίας  Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25, 23-25, 17-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης) : Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Ερκέκογλου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κυρατζίδου , Κανίνα, Τότσκα, Ντέρου, Παπαζήση