Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Ανισος αγώνας έγινε στην Κατερίνη όπου η ομάδα μας των Γυναικών έχασε από την γηπεδούχο με 3-1 σετ. Μέτρο σύγκρισης δεν μπορεί να μπει. Κι αυτό γιατί η ομάδα μας παρουσιάστηκε σχεδόν αποδεκατισμένη.

Η ομάδα μας, την οποία στηρίζουμε απόλυτα, προσπάθησε, αλλά, έχασε από τον Πιερικό ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τις δικές μας αδυναμίες, τα δικά μας λάθη και τις δικές μας απουσίες στο έπακρο και πήρε τη νίκη, δίχως να σταθεί δυνατό να αμφισβητήσουμε την υπεροχή του.

Τι κερδίσαμε από αυτό το παιχνίδι; Γιατί ακόμα και από μία ήττα υπάρχουν θετικά συμπεράσματα, κι αυτό είναι της ομοιογένειας που έχει αυτή η ομάδα του Τιτέλη-γνώρισμα που το έχουν όλες οι ομάδες του-και που οφείλεται στη δουλειά σε βάθος που γίνεται από την προετοιμασία. Δεδομένων των απουσιών στην Κατερίνη έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις αθλήτριες και στον κόουτς. Είμαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι, αλλά στο τέταρτο  σετ δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την υπέρ μας διαφορά που είχαμε 4-10 και οι γηπεδούχες ροκάνισαν τη διαφορά και έφτασαν τελικά στην κατάκτηση της νίκης. Δυστυχώς μας λείπει αυτό που έχουν άλλες  ομάδες, η εμπειρία, για να μπορούμε σε παιχνίδια όπως της Κυριακής να κάνουμε το κάτι παραπάνω, έστω να πάρουμε τον πόντο.

Να πούμε λοιπόν ότι απουσίαζαν από τον αγώνα της Κυριακής οι: Καρυπίδου, Σαχπαζίδου, Ντέρου, Ζυμάρα και οι τέσσερις βασικότατες αθλήτριες της ομάδας. Με προβλήματα ιώσεων και γρίπες λόγω εποχής ήταν στην αποστολή οι: Ερκέκογλου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Κυρατζίδου, Μαυροματίδου,  Παφίλη (δεν μπόρεσε να παίξει)

Από τις 13 αθλήτριες μας που ήταν στην αποστολή (ασθενούσα η  Χρ.Παφίλη, τυπική αναφορά στο φύλλο αγώνα), οι 12  προέρχονται από την Ακαδημία μας όπου έκαναν πρώτο δελτίο.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας είναι τα 16,5 χρόνια και εμείς είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι΄ αυτό. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία κι η κουλτούρα μας.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης  βασίζεται στα δικά του παιδιά, σε κορίτσια που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και σε λίγες αθλήτριες που πρόσκαιρα –λόγω σπουδών στην πόλη μας- μας ενισχύουν και  που δίνουν στην ομάδα μας μια μεγαλύτερη σταθερότητα.

*Διαιτησία: Δεν αντιμετώπισε  ιδιαίτερα προβλήματα το δίδυμο  Αναστασίου, Μπελογιάννη. Στη Γραμματεία ο κ. Μελιόπουλος.

* Επικεφαλής της αποστολής της ομάδας μας που μετέβη με πούλμαν στην Κατερίνη ήταν ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-16, 25-7, 24-26, 25-19

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Φακίτσα, Δύντσικου, Τσανακτσή, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Κανίνα, Τότσκα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Παφίλη, Καλημέρη