Αρχική

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη συνεργασίας Μακεδονικού Κοζάνης, ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών - Το αστέρι του Ατρόμητου και στην Κοζάνη | φωτο - βίντεο

Επιτυχημένη εκδήλωση!!!  Πραγματοποιήθηκε η έναρξη συνεργασίας Μακεδονικού Κοζάνης, ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών
Το αστέρι του Ατρόμητου και στην  Κοζάνη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/12 στο Κοβεντάρειο   η εκδήλωση έναρξης συνεργασίας του Μακεδονικού Κοζάνης με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του δικτύου σχολών της ΠΑΕ!


Η αίθουσα πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Μακεδονικού, τους προπονητές  καθώς κι από τους  γονείς  και πολλούς   φίλους  του ιστορικού συλλόγου της Κοζάνης.
Από την ΠΑΕ Ατρόμητος παραβρέθηκαν ο κύριος Αποστόλου Απόστολος τεχνικός διευθυντής  των τμημάτων υποδομής και υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ατρόμητου σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ποδοσφαιριστής και  αρχηγός της Αθηναϊκής ΠΑΕ Κυριάκος Κιβρακίδης και ο ποδοσφαιριστής Παύλος Κυριακίδης.
Δύο παιδιά με καταγωγή από την Ακρινή και το Κλείτος αντίστοιχα.
Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Μακεδονικού κ.  Γιώργος Κατσίκας ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και τόνισε  μεταξύ άλλων το ποσό σημαντική και ωφέλιμη θα είναι αυτή συνεργασία όχι μόνο για τα παιδιά του συλλόγου αλλά και για όλους τους  νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.
Είναι σπουδαίο είπε  να έχεις για ομπρέλα μια νοικοκυρεμένη ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου στο ποδόσφαιρο.
Ευχαρίστησε τέλος τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σπουδαίο ρόλο για να επιτευχθεί αυτή η συνεργασία .Τον Παναγιώτη Τσακιρίδη ο οποίος συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον κ Αποστόλου και τον  κύριο Κυριάκο Μιχαηλίδη  στενό φίλο του τεχνικού διευθυντή του Ατρόμητου.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο  οι δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κυριάκος Κιβρακίδης  και Παύλος Κυριακίδης οι οποίοι απευθυνόμενοι  κυρίως  στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού τους συμβούλεψαν να δουλεύουν σκληρά να  μην απογοητεύονται και   να έχουν υπομονή εάν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους. Τα μάτια του Ατρόμητου  από δω και πέρα θα είναι επάνω σας τόνισαν κλείνοντας τη σύντομη ομιλίας τους οι δύο Κοζανίτες ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.
Το λόγο τέλος πήρε ο κ.  Απόστολος Αποστόλου ο οποίος μίλησε αρχικά για την οργανωμένη δουλειά  που γίνεται στον Ατρόμητο την μεγάλη σημασία και προσοχή που δίνουν οι άνθρωποι του συλλόγου στις υποδομές  και ανέλυσε το πλάνο συνεργασίας καθώς και το πρόγραμμα εκπαίδευσης των παιδιών της Ακαδημίας του Μακεδονικού στα πρότυπα του Ατρόμητου.
Κλείνοντας την ομιλία του  ο κύριος  Αποστόλου παρέδωσε την σημαία  με το αστέρι στον πρόεδρο του Μακεδονικού Κοζάνης και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά της ακαδημίας.
Ο Κυριάκος Κιβρακίδης και Παύλος Κυριακίδης υπέγραψαν και  μοίρασαν στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού αναμνηστικά προγράμματα για το σχολείο.
Μετά την εκδήλωση οι άνθρωποι του Μακεδονικού δεξίωσαν την αντιπροσωπεία του Ατρόμητου  στο bar restaurant Tip Top.
Τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους :
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κοζάνης με το  πρόεδρο  κ Σάββα Νίκο.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ Σάββας Χρήστος. ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κύριος  Θόδωρος Καρυπίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κύριος  Ηλίας Κάτανας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κύριος Φώτης Κεχαγιάς , οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριος Στάθης Κωνσταντινίδης και κύριος Γιώργος Τοπαλίδης, παράγοντες και προπονητές ομάδων, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  και πολλοί φίλοι του ιστορικού συλλόγου του Μακεδονικού Κοζάνης.
 
Η διοίκηση του Μακεδονικού τους ευχαριστεί για την παρουσία  τους και εύχεται χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και το 2018  που έρχεται να είναι γεμάτο από  υγεία τύχη και επιτυχίες για όλους .
Αίσθηση προκάλεσε στο κοινό,  η απουσία του δήμου Κοζάνης από μια μεγάλη  εκδήλωση ενός Κοζανίτικου συλλόγου.