Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 0-3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

 

Την Κυριακή είχαμε και τον αγώνα των Παγκορασίδων μας τυπικά εκτός έδρας αφού αντιμετώπισαν την γηπεδούχο ομάδα του Πήγασου. Κέρδισε η ομάδα μας με 0-3 σετ και όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης.

Τα παιδιά μας βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από πολλή  δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είναι πάντα πρόθυμα και πειθαρχημένα ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με στόχο πάντα τη νίκη.

Αυτή η ομάδα που σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι όλο και βελτιώνεται πέρασε από δυσκολίες σε προηγούμενα παιχνίδια, είναι δεδομένο ότι οι ήττες δεν βοηθούν τη διαχείριση και τη ψυχολογία, αλλά, βλέποντας την αγωνιστική τους πρόοδο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και τα καμαρώνουμε.

Κοντά στις αθλήτριες και στην  προπονήτρια, παίρνουν μεγάλη χαρά κι όσοι   δεν έπαψαν να  πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, που τη στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα, που την αγαπούν και της τονώνουν το ηθικό όταν οι αθλήτριες μας το χρειάζονται.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 10-25, 13-25, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β,  Δημοπούλου Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου, Ζυγανιτίδου, Τόστκα Μ, Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Καραγιάννη