Αρχική

Γ’ Εθνική: Νέος Αμφίλοχος - Καστοριά 4-1 | φωτο - βίντεο

Βαριά ήττα για την Καστοριά στον Νέο Αμφίλοχο

 Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τον Νέο Αμφίλοχο που επιβλήθηκε εντός έδρας 4-1 της ιστορικής Καστοριάς. Η ομάδα της Αμφιλοχίας, σε ανοδική πορεία, εύκολα πήρε το «τρίποντο» από την πάλαι ποτέ κυπελλούχο Ελλάδας (1979-80) ομάδα της Καστοριάς.

δηλώσεις προπονητών

 Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση από την αρχή ο Αμφίλοχος, προηγούμενος μόλις στο 1΄ με ευθύβολο σουτ του Ζοτάι.
Στο 34΄ μετά από σέντρα του Κοντογιάννη ο Τσιούνης Α. θα διπλασιάσει το σκορ για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο πάλι με σκόρερ τον Τσιούνη Α. στο 46΄, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κράτσιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο θα συνεχιστεί ο επιθετικός μονόλογος του Αμφιλόχου και στο 63΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Τσιούνης Α. θα κάνει το 4-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Το μόνο που θα καταφέρει η Καστοριά στην εκπνοή του αγώνα είναι το γκολ της τιμής, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αστράουκα μετά από ανατροπή του Κάσα, γράφοντας το τελικό 4-1.
Οι φάσεις του αγώνα:
7’ Σουτ του Τόσκα, αποκρούει ο Κράτσιος.
23’ Σουτ του Τσιούνη Απ. μπλοκάρει ο Κράτσιος.
60’ Ατομική ενέργεια του Τσιούνη Απ., ο οποίος σεντράρει και προ κενού τέρματος ο Κράτσιος προλαβαίνει τον Κούση
Συνθέσεις:
Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος(70’ Νικολογιάννης), Καλοκαίρης, Κοκώνης Ευ., Μάλης, Ζοτάι, Τσιούνης Απ., Κοντογιάννης(78΄ Τσιούνης Π.), Τόσκα, Κούσης(65’ Μακρής), Παγώνης(78΄Κορομηλάς).
Καστοριά: Κράτσιος, Πατσίκας, Νίνος(Γεωργαντάς), Μπαϊρακτάρης, Ιασωνίδης, Μηλιάτης(88’ Χαραλαμπίδης), Αντωνιάδης Φυτανίδης(65’ Κάσα), Βενέτης(65΄Ραμζι) , Αστράουσκας, Σαββόπουλος.
περισσότερες φωτο εδώ  e-maistros.gr