Αρχική

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Ο αγώνας στην Καστοριά ήταν πολύ καλός. Μπορεί να χάσαμε με 3-0 σετ, όμως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο  στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης για την εξαιρετική εμφάνιση τους.

Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά, πράγματι παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ποιότητα, προοπτικές και διάθεση. Υπήρξαν στιγμές στον αγώνα που πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτό που μετρά πάνω απόλα είναι η αγωνιστική διάθεση των αθλητριών μας και το πάθος που έβγαλαν κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους. Αν εξαιρέσει κάποιος το δεύτερο σετ, όλες οι αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν στο πρώτο και στο τρίτο έβγαλαν ψυχή και ομαδικότητα που αποτελούν βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή των Κορασίδων αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια που ξεκινά και πάλι από την αρχή μια που η δική μας ομάδα ανανεώνεται συνέχεια και διαρκώς, αλλά αυτό είναι και το κίνητρο για τα κορίτσια μας να δείξουν τις δυνατότητες τους και να προκόψουν.

*Διαιτησία: Σταθόπουλος, Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι στην Καστοριά το παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και για τα δύο πρώτα σετ ο σύμβουλος κ. Γ. Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 31-29, 25-15, 25-23

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου,  Τιτέλη, Ντέρου, Παφίλη, Πάπιστα, Δύντσικου, Κανίνα,  Τότσκα, Ζυμάρα,  Τζημοπούλου, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Παπαζήση,

Αθανασιάδου

 

 

 

 

a