Αρχική

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΗ 3-1 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης επικράτησε με 3-1 σετ, απέναντι στον Αστέρα Γρ. αλλά, αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας η φετινή των Κορασίδων είναι  καλύτερη σε σχέση με την περσινή ομάδα, αφού πέρσι είχαμε χάσει από τον Αστέρα εντός έδρας με 1-3, αλλά και πάλι  όταν δώσαμε δικαιώματα, μας πίεσαν στο δεύτερο σετ και μας ισοφάρισαν. Ωστόσο στη συνέχεια μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπειρία των παιδιών μας και το κοουτσάρισμα του Δημήτρη Τιτέλη.

Πάντως οι Κορασίδες μας παρόλο που πήραν δύσκολα το πρώτο σετ και μετά ισοφαρίστηκαν είχαν την ψυχή και την αποφασιστικότητα, μπήκαν με μεγαλύτερη σοβαρότητα στα υπόλοιπα δύο σετ και κατέκτησαν τη νίκη, μια νίκη που τη χρειαζόμαστε. Τη νίκη την  κρατάμε μόνο  για τη χαρά που δίνει.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά και πάνω απόλα, είναι να βλέπουμε ότι σφυρηλατούμε κορίτσια που ξέρουν να μην τα παρατάνε και είναι προσηλωμένα στο  στόχο τους , αθλήτριες που ξέρουν να παλεύουν και να αντέχουν.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, συγχαρητήρια στον προπονητή τους για τις έξυπνες παρεμβάσεις του στο παιχνίδι, ευχόμαστε και η συνέχεια να είναι για την ομάδα μας ακόμα πιο επιτυχημένη.

*Καλή η διαιτησία των Πλιάχα, Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος και ο Σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Αρκετός κόσμος ήταν στις κερκίδες και ανάμεσα τους πολλές μικρές αθλήτριες από τα τμήματα Παγκορασίδων του Συλλόγου μας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 26-24, 16-25, 25-20, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Κυρατζίδου,  Τιτέλη, Παφίλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Καλημέρη,  Τριφώνη, Παπαδοπούλου.