Αρχική

Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Εθνικός Βατερού 4-0 | φωτο - βίντεο

Εντυπωσιακή νίκη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βοΐου με σκορ  4-0
 Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Α.Π.Β  για να φτάσει  στη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό Βατερού με το ευρύ σκορ 4-0.
Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Βοίου  έκανε συντήρηση δυνάμεων και έτσι παρέμεινε το σκορ στο 4-0.


Το φιλμ του αγώνα
10΄ Καλοχτυπημένο κόρνερ του Στεργιόπουλου Ντάνυ, ο Αποστολίδης με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει λογαριασμό για φέτος και κάνει το 1-0 υπέρ της Α.Π.Β.
12΄ Καταπληκτική  κάθετη μπαλιά του Ελευθεριάδη στον Καραγιάννη το πλασέ του τελευταίου σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Κεντεποζίδη.
17΄Λάθος του Αλεξίου έξω από την περιοχή της Α.Π.Β  ο Τσακιλτζίδης του Βατερού πλασάρει αλλά μπλοκάρει ο Ζαρκοδήμος.
31΄Ωραία προσπάθεια του Καραγιάννη περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και με έξοχο πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της Α.Π.Β. κάνοντας έτσι το 2-0.
34΄Εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ελευθεριάδη στον Παπανώτα όπου ο τελευταίος με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και πάνω στην κίνηση (ίσως ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής χρονιάς) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βατερού ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
37΄ Μετά από θαυμάσιο συνδυασμό Ελευθεριάδη - Παπανώτα - Αποστολίδη η μπάλα καταλήγει στο Καραγιάννη και με εύστοχο πλασέ κάνει το 4-0 για την Α.Π.Β.
83΄ Μόνος του ο Τουλιόπουλος από δεξιά με το τερματοφύλακα του Βατερού σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει κόρνερ για την Α.Π.Β.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Κουτσώνα - Δραγώγια - Πανυτσίδου
Α.Π.Β.(Δημητρίου) Ζαρκοδήμος Γ. , Μαυρίδης (Tουλιόπουλος) , Στεργιόπουλος Δ. , Λαδάς , Αλεξίου , Ελευθεριάδης (Bashalli) , Καραγιάννης (Ζαρκοδήμος κ .) , Παπανώτας , Φασούλας (Σκαμάγκας) , Παπαουτσίδης , Αποστολίδης.
Εθνικός Βατερού(Κουτσώνας) Κεντεμποζίδης , Πιστόλας , Κουρτίδης , Μανώλας (Πολυχρονιάδης) , Κίλης , Λαζαρίδης (Σιδέρης) , Σακαλής , Λεωνιδάκης , Σαλονικίδης (Φαντίδης) , Τσακιλτζίδης , Γιούλης (Χατζηζήσης).
Γραφείο τύπου : Α.Π.Β.