Αρχική

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ

 

Η σεζόν 2016-17 που πέρασε, ήταν μία από τις πιο ισορροπημένες. Και αυτό γιατί εκτός από τα αναμενόμενα δείξαμε μεγάλη βελτίωση στις υποδομές μας και είναι αυτή η εξέλιξη που μας δίνει μεγαλύτερο κουράγιο για τη συνέχεια.

Τα πήγαμε πολύ καλά με την γυναικεία ομάδα μας στην Β΄ Εθνική της ΕΣΠΕΜ, όπου κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο μέσα από την άριστη καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Τιτέλη ενώ καθήκοντα εφόρου στη διάρκεια της σεζόν άσκησαν οι: Κώστας Δύντσικος, Γιώργος Ντέρος,  Πάρης  Μουτσιούνας. Εξίσου καλά τα πήγε και το τμήμα των Νεανίδων μας όπου πήραμε και σε αυτό την 3η θέση της βαθμολογίας άρα και το χάλκινο μετάλλιο. Και σε αυτό το τμήμα ηγέτης του πάγκου ήταν ο Δ.Τιτέλης και έφορος ο Κ.Δύντσικος.

Παράλληλα κάναμε στην προηγούμενη σεζόν  μεγάλη πρόοδο στις  Παγκορασίδες  όπου το αγωνιστικό τμήμα εμπιστευθήκαμε στην Βάσω Παγούνη που έφερε θεαματικά αποτελέσματα ενώ πολύ πετυχημένη για το Σύλλογο κίνηση ήταν ότι αναθέσαμε καθήκοντα εφόρου στον Δημήτρη Παγούνη.

Οι υποδομές μας προοδεύουν με τρόπο σταθερό, μεγαλώνει η βάση μας αφού η πορεία της ομάδας μας σε διάφορα τμήματα προσελκύουν όλο και περισσότερα κορίτσια στις Ακαδημίες μας, και αυτό από μόνο του είναι το ''συγκριτικό πλεονέκτημα'' του Γ.Σ.Κοζάνης. Εκεί στα μικρά τη βασική δουλειά να μπουν στο πνεύμα του βόλεϊ την έχουμε αναθέσει στην Μάρθα Ματσαρίδου ενώ καθήκοντα εφόρου αναθέσαμε μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου στην Νικολέτα Μπούσιου. Η ως τώρα ενασχόλησή μας με τα μικρούλια των τμημάτων της Ακαδημίας μας δείχνει πόσο αγαπάμε  τα παιδιά και τα υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Και αυτή η αγάπη μετεξελίσσεται σε  υπεραξία ταλέντου,  κάτι που το βλέπουν και οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα κορίτσια τους.

Στη φετινή  σεζόν 2017-18, παρουσιάζουμε και  πάλι 4 αγωνιστικά τμήματα  ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ γιατί εμείς έχουμε σχέδιο και πλάνο και δεν χρησιμοποιούμε τα παιδιά ως εισπρακτικό μέσον, δεν κοιτάμε τους γονείς τους ως πορτοφόλια και ως κουμπαράδες. Για άλλες ομάδες, τα παιδιά του φυτωρίου είναι ''κατάθεση στην Τράπεζα''.

Αλλά αυτό δεν ισχύει για μας που είμαστε στην Διοίκηση. Ο Γ.Σ.Κοζάνης υπήρχε χθες, διακρίνεται σήμερα, θα είναι ισχυρός και αύριο.