Αρχική

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

 

Φωτογραφίες: Κώστας Λατσκούλης

Το Σάββατο 03 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά η ετήσια Γιορτή Volley της ΕΣΠΕΜ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Γιαννιτσών κ. Γυριχίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και έκανε απονομή στους Πρωταθλητές των Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κερασόπουλος.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον Τελικό Αγώνα του Κυπέλλου Γυναικών  όπου ο  ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κατέκτησε το κύπελλο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), επικρατώντας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με 3-0 σετ.

Στη συνέχεια έγιναν  οι απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων και στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα. Οι ομάδες που βραβεύθηκαν είναι οι εξής :

Ανδρών :  1. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  3. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Β΄ Εθνική Γυναικών:  1.ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2. ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 3. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τοπικό Γυναικών : 1. ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ  2. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  3. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εφήβων : 1. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2. ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ  3. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Νεανίδων: 1. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   3. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Παίδων :  1. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ   3. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ

Κορασίδων: 1. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  3. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από τον Γ.Σ.Κοζάνης ήταν στη γιορτή του βόλεϊ ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Κώστας Λατσκούλης, ο οποίος παρέλαβε από τους διοργανωτές τα μετάλλια για τις αθλήτριες του Συλλόγου μας που απουσίασαν ενώ ήταν επίσης και ο προπονητής της ομάδας μας Γυναικών και Νεανίδων που πήραν μετάλλια για τις δύο τρίτες θέσεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Δημήτρης Τιτέλης μαζί με αθλήτριες.