Αρχική

Δικηγορικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης - Δικηγορικός Σύλλογος Ν. Θεσσαλονίκης 1-1

Αποτέλεσμα εικόνας για Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης
Ισόπαλο με 1-1 ήρθε το παιχνίδι του Δικηγορικού συλλόγου Ν. Κοζάνης με τον αντίστοιχο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.


Οι Δικηγόροι της Κοζάνης μπορεί να μη κέρδισαν την απ ευθείας πρόκριση στην τελική φάση αλλά υπάρχουν αρκετές ελπίδες να περάσουν ως καλύτεροι τρίτοι από τους ομίλους όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του πρωταθλήματος . Αυτό θα το γνωρίζουμε μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής.
Στο παιχνίδι η Θεσσαλονίκη μπήκε δυνατά πατούσε καλύτερα και προηγήθηκε στο 13' 0-1Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες ν’  αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ αλλά ο κίπερ των δικηγόρων της Κοζάνης με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 0-1.
Στο Β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμορφωμένοι στο γήπεδο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52' με τον Κωνσταντινίδη .Οι δικηγόροι ρίσκαραν ακόμα πιο πολύ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, βγήκαν μπροστά για να πετύχουν το γκολ που θα τους έφερνε στην απ ευθείας πρόκριση αλλά δεν μπόρεσαν να το πετύχουν με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.
Μόνο καλά λόγια για τις εμφανίσεις της ανανεωμένης ομάδας του δικηγορικού συλλόγου του Νομού Κοζάνης μπορεί να ειπωθούν .Κόντρα σε παραδοσιακά δυνατές  ομάδες με συμμετοχές σε τετράδα και τελικούς όπως αυτές της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, τις  κοίταξε στα μάτια, αλλά από καθαρή ατυχία και στην λεπτομέρεια χάθηκε η απ ευθείας πρόκριση
Δικηγορικός σύλλογος Ν. Κοζάνης (Τζήμος Ν.):  Τσομπανίδης, Παπαδόπουλος Δ. (75’ Καραμήτρος) Ιακωβίδης (81’  Κανάβας) Μαχτής, Καρέτσος (72’ Μπεχτσής), Χαλυβόπουλος,Κοτζαφίλιος, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Β. , Ηλιάδης, Σπόντης (70’ Μπόλης).