Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ

 

 

Σημαντική και δίκαιη νίκη, με εμφάνιση ΟΜΑΔΑΣ, για το ωραίο σύνολο που δημιούργησε η Βάσω Παγούνη επί της Καστοριάς την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο ΔΑΚ. Η νίκη αυτή έχει τη δική της σημασία γιατί πιάσαμε την Κυριακάτικη αντίπαλό μας στη βαθμολογία και τώρα μοιράζεται η ομάδα μας την τέταρτη θέση με 20β με την Καστοριά.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, με ανατροπές στη διάρκεια των σετ και ιδίως στο πρώτο όταν η νίκη έγειρε υπέρ της ομάδας μας με 25-23. Δύσκολο ήταν και το δεύτερο σετ όπου η ομάδα μας το κέρδισε και αυτό στις λεπτομέρειες με 25-22, αλλά στο τρίτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια της Παγούνη έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη και πήραν άνετα το σετ με 25-13.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια του Γ.Σ.Κοζάνης, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που αγωνίσθηκε με σοβαρότητα και έδειξε ότι πρόκειται για ομάδα που αξιοποιεί τα ταλέντα της περιοχής της Καστοριάς.

Αξίζουμε τη χαρά και την ικανοποίηση που που εξέφρασαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, αλλά παρόλο που πρόκειται για το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου μας,  δικαιούμαστε να καμαρώνουμε ενώ παράλληλα   να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι.

Πολλά λόγια δε χρειάζονται, πέρα από ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μας και τη Βάσω Παγούνη που υποστηρίζει τον αγώνα τους, με καθημερινή δουλειά. Η ομαδικότητα , η έμφαση στο ευ αγωνίζεσθαι και η αφοσίωση στην ομάδα, αποδεικνύεται ότι δίνουν στο τέλος τους καρπούς τους, αρκεί όλες οι αθλήτριες να είναι σε κάθε παιχνίδι  σε εγρήγορση.

*Αριστη η διαιτησία της Γιώτας Ντέρου που αγωνίζεται στον Α.Σ.Ιωαννίνων με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης. Στη Γραμματεία η Ελισάβετ Παφίλη που αγωνίζεται στο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν οι σύμβουλοι του Δ.Σ. κ Γιώργος Σιώλιας και Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-13

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Τιτέλη,  Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Αννουλίδου,  Σιμιτση, Γκιαουρη, Τσικοπούλου, Τζιμοπούλου, Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου ,Τριφώνη