Αρχική

Κατακύρωση αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής.

1. Ο αγώνας ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ για την 15η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΑΝΩΝ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ συμπλήρωσε 3 αγώνες που δεν προσήλθε να αγωνιστεί και αποβάλλεται από το Παιδικό πρωτάθλημα . Οι εναπομείναντες αγώνες του καρακυρώνονται υπέρ των αντίπαλων σωματείων με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3.

2.  Ο αγώνας ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – Μ. ΑΛΕΞ. ΑΕΤΟΥ για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος μίνι κατακυρώνεται εις βάρος και των 2 σωματείων με τέρματα 0-3 α.α. ενώ αφαιρούνται και -2 βαθμοί από το κάθε σωματείο για δυσφήμηση του αθλήματος .

Τα σωματεία ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ και Μ. ΑΛΕΞ. ΑΕΤΟΥ , με απόφαση της Επιτροπής πρωταθλημάτων Υποδομής , αποβάλλονται από το Πρωτάθλημα Μίνι για τον ίδιο λόγο.

Οι υπόλοιποι αγώνες του κατακυρώνονται υπέρ των αντίπαλων σωματείων με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3.

Επίσης οι αγώνες του ίδιου πρωταθλήματος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ και Μ. ΑΛΕΞ. ΑΕΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ της 8ης αγωνιστικής που έγιναν μετά τον προαναφερθέντα αγώνα κατακυρώνονται υπέρ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ αντίστοιχα με τέρματα 3-0 α.α. και 0-3 α.α. και βαθμούς 3.