Αρχική

Γ’ Εθνική: ΑΟ Καβάλα - Μακεδονικός Φούφα 1-1 - Στα χασομέρια ισοφαρίστηκε ο Φούφας

Κρίμα κι άδικο για το Μακεδονικό Φούφα που στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη ιστορική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα και με σωστή τακτική, προηγήθηκαν στο 76' με το Δούφα 0-1. Οι αργοναύτες είχαν την τύχη με το μέρος τους και στις καθυστερήσεις τσίμπησαν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Σταματόπουλου.


Στα πρώτα 45 λεπτά, το πρόβλημα των γηπεδούχων ήταν στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν έφτασε με αξιώσεις μπροστά στην  εστία, του Μακεδονικού, αφού οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπακώστα είχαν κλείσει καλά όλους τους χώρους.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Μακεδονικός καλά οργανωμένος δεν άλλαξε την τακτική του. Μάλιστα «χτύπησε» με γκολ στο 76’ .
Στο 76` ο Δούφας βρήκε κενό στην άμυνα του ΑΟΚ, έφυγε μόνος του και με πλασέ το 0-1. Στο 78` από φάουλ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Πτηνόπουλου, απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ. Στο 90+ από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Σταματόπουλος με κεφαλιά το 1-1.
ΑΟ Καβάλα: Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης 66` Μπλιός , Τουμανίδης, Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος 60` Πτηνόπουλος , Καλλιβωκάς, Μελισσόπουλος 75` Παπαδόπουλος Γρηγόρης .
Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος 72` Δούφας , Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Αλντο   , Τσικόπουλος 87`  Παπουτσίδης , Χάιτας 46` Ρωμαίος.
Διαιτητής:  Παρχαρίδης

Βοηθοί: Κουβαλάκης-Παστιάδης (Δράμας)