Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Για τα παιδιά μας του τμήματος Παγκορασίδων που έπαιξαν στην Καστοριά έχουμε να πούμε ότι πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτές τις αθλήτριες. Στην αξία, το ήθος και τις αρχές που έχουν  από τις, εξαιρετικές, οικογένειες τους  που τις ακολουθούν και είναι δίπλα τους  σε κάθε βήμα τους, είτε έχει σχέση με  αγώνα, είτε με τουρνουά, είτε με κάποιο φιλικό.

Εμείς ως Διοίκηση αυτού του Συλλόγου θέλουμε αυτά τα κορίτσια να συνεχίσουν έτσι όπως έχουν διαμορφώσει το σύνολο μαζί με την προπονήτριά τους την Βάσω Παγούνη. Αξίζουν και με το παραπάνω και το μπράβο και την επιβράβευση. Από κει και πέρα όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και οι νίκες, μα και οι ήττες. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια. Αλλά, μπορούμε να χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι.

Αυτές τις σκέψεις τις μοιραζόμαστε με τους γονείς των αθλητριών μας που βρέθηκαν στην Καστοριά και είδαν ότι τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν από νευρικότητα και άγχος να πιάσουν ρυθμό στα δύο πρώτα σετ που πάντως τα έχασαν πολύ δύσκολα όπως φαίνεται και από τους πόντους. Ψυχολογικά η ομάδα μας κατέρρευσε στο δεύτερο σετ όταν προηγούνταν με 9-15 και δεν κατάφεραν τα κορίτσια να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το σερβίς των γηπεδούχων και έχασαν και την αυτοσυγκέντρωσή τους  και την ψυχολογία και το σετ. Στο τρίτο σετ φάνηκε ότι ανέβηκε η απόδοσή τους και το κέρδισαν, αλλά στο τέταρτο σετ όταν η ομάδα μας ήταν μπροστά και έβγαλε μερικές από τις φάσεις που είναι για high lights η Καστοριά με μεθοδικότητα ροκάνισε τη διαφορά και από διαδοχικά λάθη της ομάδας μας χάθηκε η πιθανότητα να διεκδικηθεί κάτι καλύτερο.

*Άριστη η διαιτησία της Δήμητρας Φασούλα

*Εκ μέρους της Διοίκησης την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος. Ο κ. Πρόεδρος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο της Καστοριάς κ. Π.Βλαχάβα.

*Συγχαίρουμε την γηπεδούχο ομάδα  για την νίκη της και ευχαριστούμε τη Διοίκηση του φίλου σωματείου της Καστοριάς για τη φιλοξενία.

*Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Παφίλης κέρασε τις αθλήτριες και την προπονήτρια πίτσες στο κυλικείο του ΔΑΚ Καστοριάς.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-19, 25-21 ,16-25, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Αθανασιάδου, Τιτέλη, Τζημοπούλου, Μπουρνιώτη, Ανουλίδου, Καλημέρη, Σιμιτζή, Κυρατζίδου, Γκιαούρη, Γιαννακίδου, Καραϊσκάκη.