Αρχική

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Ο τρόπος που εμείς σκεφτόμαστε, η φιλοσοφία μας για την ομάδα δεν διαφοροποιείται. Προσαρμόζουμε τις επιλογές μας  ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να είναι περισσότερο παραγωγική η προσπάθεια μας όμως τις βασικές αρχές μας δεν τις απεμπολούμε, δεν τις διαγράφουμε, δεν τις βάζουμε στον πάγο.

Για τη δική μας φιλοσοφία, επειδή η ομάδα έχει συνέχεια, υπηρετούμε το σκοπό μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Τα κορίτσια που έρχονται κοντά μας, και βόλεϊ θα  μάθουν αφού αυτός είναι ο βασικός στόχος, αλλά  και  θα εκπαιδευθούν στις αξίες του αθλητισμού που είναι η ευγενής άμιλλα, το πνεύμα της συμμετοχής η επιδίωξη της νίκης, η αγωνιστική πειθαρχία, η συνεχής βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Στόχος είναι να παίζουν όλα τα παιδιά, να βρίσκουμε τρόπους να δείχνουν το ταλέντο τους, να το αξιοποιούν, να το βελτιώνουν, να προχωρούν. Στόχος είναι να παίζουν όλα τα παιδιά, όλως των τμημάτων, από τις Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής, μέχρι τα αγωνιστική, είτε στα πρωταθλήματα, είτε σε φιλικούς αγώνες, είτε σε τουρνουά, είτε σε οικογενειακές διοργανώσεις.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες τόσο αυτά που η φύση τα προίκισε με ταλέντα και δεξιότητες, όσο και αυτά που για να φτάσουν σε κάποιο καλό επίπεδο δουλεύουν πολύ σκληρά. Και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την παρουσία των προπονητών μας, μέσα από την πειθαρχία που γίνεται σιγά-σιγά τρόπος ζωής, μέσα από το σεβασμό στις αξίες, μέσα από το ήθος και την εκούσια ένταξη στην οικογένεια που λέγεται Γ.Σ.Κοζάνης.