Αρχική

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κοζάνη 1-2

Με νίκη αποχαιρέτησε η Κοζάνη την Γ’ Εθνική καθώς στην 33η (προτελευταία) αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-2 στην Κρύα Βρύση επί του τοπικού Απόλλωνα.

Η Κοζάνη θα πάρει τους τρεις πόντους χωρίς να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική καθώς θα φιλοξενούσε τον Εθνικό Γαζώρου που έχει αποσυρθεί.

Το παιχνίδι στην Κρύα Βρύση ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ήδη χάσει τις μαθηματικές πιθανότητες τους για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 0-1 χάρη σε γκολ του Δημήτρη Βουτσιώτη στο 21′ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Βουτσιώτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα με 7 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 84′ με σουτ του Εμάνουελ Γκελοσάνι.

Η Κοζάνη πήρε την νίκη στο 90′ με κεφαλιά του 17χρονου Γιώργου Αντωνιάδη, που είχε περάσει στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα στο ντεμπούτο του, μετά από σέντρα του Δούμα.

Η Κοζάνη, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή 15-5-2016, θα τερματίσει στην 10η θέση με 44 βαθμούς (13 νίκες, 5 ισοπαλίες, 14 ήττες, τέρματα 40-49), ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και έτσι την ερχόμενη σαιζόν θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η μεγάλη προσπάθεια ανάκαμψης που έγινε με την έλευση του προπονητή Γιάννη Παρασκευά την 7η αγωνιστική δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς ο καθυστερημένος προγραμματισμός το καλοκαίρι, η ελλιπής προετοιμασία και το κακό ξεκίνημα (1 νίκη και 5 ήττες) αποδείχθηκαν καταστροφικά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον πρώτο γύρο η Κοζάνη συγκέντρωσε 16 βαθμούς ενώ στον δεύτερο 28 βαθμούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Στ. Καλαϊτζής): Χρ. Παπαδόπουλος, Σιδέρης (69’ Γκελοσάνι), Κρουσταλέλης, Μπρέγου, Πετρίδης, Καπνόπουλος, Παρράς, Πετρούσης (57’ Κίτσας) , Κοβάσεβιτς, Π. Σιδηρόπουλος, Ιβιτς.

ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Δινοβίτσης, Πιτσιάβας (46’ Καπετάνος), Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης, Δημ. Παπαδόπουλος (57’ Δούμας), Βουτσιώτης (87’ Αντωνιάδης), Ηλίας.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών).

Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών).

Facebookgoogle_plus