Αρχική

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

Με τέσσερεις εφήβους (Κούτσιανος Ε., Μήτσιος Φ., Καραγιαννίδης Γ.) και μία νεάνιδα (Κασνάκη Ε.), συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Θεσ/νικη το Σάββατο.


Ο Κούτσιανος Ε. πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αφού πήρε δύο νίκες στον όμιλό του αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει το πρώτο φαβορί του ομίλου, όπου ενώ τα σετ ήταν 1-2 έχασε το τρίτο με 17-19. Ο Καραγιαννίδης πέτυχε μία νίκη στον όμιλό του και ο Μήτσιος ήταν πολύ ανταγωνιστικός και κάμφθηκε δύσκολα από τους αντιπάλους του. Αξίζει εδώ να συγχαρούμε τους αθλητές Ακρίβη και Άνθη από τα Γιάννενα που έκαναν υπερβάσεις και πήραν τις δύο από τις τέσσερεις προκρίσεις των εφήβων.
Μία από τις συνήθεις πλέον καταπληκτικές εμφανίσεις της έκανε η Ε. Κασνάκη, η οποία κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους της έφτασε στον τελικό για να διεκδικήσει τη μία και μοναδική θέση για τους τελικούς του πρωταθλήματος στην Αθήνα. Εκεί αντιμετώπισε την Αθηναία αθλήτρια της Α2 Οικονόμου που αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη λόγω του ότι φέτος αγωνίζεται στην πρωτοπόρο της Α2 και αήττητη ομάδα της Φλώρινας. Αγωνίστηκε καλά και έχασε στις λεπτομέρειες, ίσως γιατί δεν το πίστεψε ότι μπορεί.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Τους εφήβους συνόδευσε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Χριστοδούλου Σ. και την νεάνιδα ο έφορος των  γυναικών κ. Κασνάκης Σ.
Η επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση είναι το ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ 13-14 Φεβρουαρίου με 10 αθλητές και αθλήτριες σε 5 κατηγορίες.