Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - ΑΣ Βελβεντό 1-1 | βίντεο

Τα μοιράστηκαν όλα στο ντέρμπι 

Δυνατές μονομαχίες ένταση πάθος και διαμαρτυρίες εκατέρωθεν ,  είχαμε στο ντέρμπι Τιτάν Σερβίων - Βελβεντό 1-1.Όλα τα λεφτά το πρώτο δεκάλεπτο όπου και σημειώθηκαν τα γκολ που έκριναν και το παιχνίδι Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5΄όταν ο Πατουλίδης εκτέλεσε το ελεύθερο , αδράνεια στην άμυνα των Σερβίων ο Τρίχας τρύπωσε ανάμεσα και με κεφαλιά έκανε το 0-1Η χαρά για το Βελβεντό δεν κράτησε για πολύ αφού στο 10΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν . Λάθος στο χώρο του κέντρου ο Πατσικόπουλος θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα βγάλει ωραία μπαλιά τετ α τετ  στον Τσικόπουλο που με ψύχραιμο σουτ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα  1-1 Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τον Τσικόπουλο κυρίως και τον Θώμο Οι φιλοξενούμενοι  έχασαν  ευκαιρίες με τους  Ρωμνιόζογλου Μπέμπη Ευαγγέλου  Διβηκέλη.

Τιτάν Σερβίων (Παπανικόπουλος): Γκόγκος, Άλλα, Χαρίσιος, Κακαφίκας, Βητόπουλος, Λάμπρος, Κοντοδήμος (68’ Σαλτσίδης), Σταματέλος, Πατσικόπουλος(78’ Καψαλιάρης), Θώμος, Τσικόπουλος.
ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Ταΐρης (61’ Πεχλιβανίδης), Διβηκέλης, Γκίκας, Μπαλάνης, Τσιάμης (91’ Χανι), Ευαγγέλου, Μπέμπτης, Παπαστέργιος, Ρωμνιόζογλου (73’ Αναστασίου), Τρίχας.
Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Τζιουβάρας,  Λαμπριανίδης