Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – Αναγέννηση Εράτυρας 3-1

Περίοδο φόρμας διανύει το Βελβεντό
Η περίοδος φόρμας που διανύει το Βελβεντό επιβεβαιώθηκε και η ομάδα του Χάρη Βοριαζίδη πήρε το τρίποντο, παραμένοντας αήττητη για 7 σερί ματς στο πρωτάθλημα (4 νίκες, 3 ισοπαλίες). Παρά την κόπωση από το ματς κυπέλλου, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποφασιστικοί και τα κατάφεραν.

Στο 3΄ σέντρα του Τσιόρκα και ο Πατουλίδης απέκρουσε σωτήρια προ του Αποστολόπουλου, στο 18΄ κόρνερ του Ρωμνόζογλου, κεφαλιά του Μπέμπη και απέκρουσε στη γραμμή ο Ζαρκοδήμος.
Στο επόμενο λεπτό, λάθος του Πιστόλα, σουτ του Αντωνιάδη ψηλά άουτ. Στο 39΄ σέντρα του Πιστόλα από αριστερά, σουτ του Αναστασίου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Ζαρκοδήμος.
Στο 43΄ ο Αναστασίου έβγαλε τετ-α-τετ τον Κοριτάρι, ο Ζαρκοδήμος βγήκε και κόντραρε την μπάλα, που πήρε ύψος και με κεφαλιά ο Στέλιος Παπαστέργιος πέτυχε το 1-0.
Στο 64΄ φάουλ του Ρωμνόζογλου στο οριζόντιο δοκάρι και ο Στέλιος Παπαστέργιος που «καιροφυλακτούσε», έκανε το 2-0.
Στο 72΄ ο Ταΐρης έδωσε στον Αναστασίου, που σούταρε, απέκρουσε ο Ζαρκοδήμος και ο Γιώργος Ευαγγέλου πέτυχε το 3-0. Στο 76΄ μετά από φάουλ του Τζιώτζη, ο Κώστας Μούστα με κεφαλιά, μείωσε. Στο 84΄ ο Αντωνιάδης έδωσε στον Τσαφή, το δυνατό σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ. 
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Μπαϊραμίδη (Δραγώγιας, Μπέλτσου).
ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Ταϊρης, Πιστόλας, Γκίκας, ΚΟΡΙΤΑΡΙ (66΄ Ευαγγέλου), Τσιάμης, Αναστασίου (71΄ Τσαουσίδης), ΜΠΕΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, Ρωμνόζογλου (80΄ Τσέλα), ΤΡΙΧΑΣ.
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Μήνος, Τσιόρκας, Μούστα, Αποστολόπουλος, ΤΖΙΩΤΖΗΣ, ΤΣΑΦΗΣ, ΗΛΙΑΣ, Μήλιος, Αντωνιάδης, Ιωαννίδης (75΄ Κωντσιόγλου).