Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Κοζάνης - ΠΑΟΚ Κοίλων 1-0 | φωτο - βίντεο

Στο 87′ λυτρώθηκε η Α.Ε. Κοζάνης στο “Δευτεριάτικο” παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο παρουσία αρκετού κόσμου.Στο ντεμπούτο του Θωμά Παπαδόπουλου στον πάγκο της η ΑΕΚ πήρε μία αγχωτική αλλά σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν φανερά αγχωμένοι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριοι, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Αλέξη Σαλονικίδη έδωσε άλλη πνοή στους κιτρινόμαυρους που έγιναν περισσότερο απειλητικοί, δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις και τελικά πήραν την νίκη έστω και “στο παρα-τρία”.Ο ΠΑΟΚ Κοίλων πάλεψε το παιχνίδι, θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε το γκολ στο τέλος και ταυτόχρονα έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της παραμονής.Στο 20′ από πλάγιο άουτ του ΠΑΟΚ και κεφαλιά του Μαντζώλα που προσπάθησε να αποκρούσει η μπάλα έφτασε στον Τζημόπουλο που από πολύ κοντά την έστειλε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 25′ κόρνερ του Καραγεώργου, κεφαλιά του Αβραμίδη από κοντά πάνω από τα δοκάρια.Στο 32΄φάουλ του Ευθυμιάδη από πλάγια απέκρουσε δύσκολα ο Μακρής σε κόρνερ.Στο 35′ κόρνερ του Ευθυμιάδη, γυριστό σουτ του Τιούλη μπλόκαρε ο Μακρής.Στο 40΄αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Μπαλίτσας προχώρησε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σακαλή αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Σταυρίδης απέκρουσε στο τετ-α-τετ.Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και πίεσε τον ΠΑΟΚ από την αρχή.Στο 48′ σουτ του Τσαρσιταλίδη, η μπάλα κατέληξε στον Καραγεώργο που από κοντά σούταρε πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μοναδική ευκαιρία.Στο 53′ πάσα του Τσαρσιταλίδη στον Καραγεώργο που σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.Στο 65′ φάουλ του Καραγεώργου από πλάγια, ο Σταυρίδης απέκρουσε με δυσκολία και οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Στο 72′ μακρινό φάουλ του Κουμπούρα, τρεις παίκτες της ΑΕΚ σε πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσαν να προωθήσουν την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.Στο 75′ κόρνερ του Τζημόπουλου, κεφαλιά του Τσανακτσίδη από κοντά πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.Στο 80′ παράλληλη σέντρα του Τσαρσιταλίδη από δεξιά, ο Μυλωνάς πρόλαβε να αποκρούσει σε κόρνερ.Στο 87′ σέντρα του Σαλονικίδη από δεξιά κι ο Χάρης Σακαλής με κεφαλιά από κοντά λύτρωσε την ομάδα του σημειώνοντας το 1-0.Στο 89′ γέμισμα του Καραγιώργου, γυριστή κεφαλιά του Τιούλη στον Καρυπίδη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά σαν οφσάϊντ του σκόρερ.Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Μακρής, Μαυρόπουλος (84′ Μ. Καρανάνος), Α. Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Μπαλίτσας, Σακαλής, Αβραμίδης, Τσαρσιταλίδης (89′ Ν. Κουμπούρας), Καραγεώργος, Αρνίδης (46′ Σαλονικίδης).ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Τσανακτσίδης, Ματσαρίδης (63′ Γκαζέλης), Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασιάδης, Κικίρης, Ευθυμιάδης, Τζημόπουλος (85′ Καρυπίδης), Μπόνιος (80′ Αροσβίλι).Διαιτητές: Καρατέρπος, Μπισούκης, Μπακατάρη.