Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης – ΕΑΣ Ανθότοπου 1-2 | φωτο - βίντεο

Με το δεξί ξεκίνησε το 2016 ο Ανθότοπος  - Μεγάλο διπλό
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Ανθότοπου που κέρδισε μέσα στην Κρυόβρυση με 2-1.
Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, τρία γκολ, ένα δοκάρι, αλλά και μια αποβολή στο τέλος για έντονη διαμαρτυρία.


Πολλές ευκαιρίες   είχε ο  Ανθότοπος κυρίως με τον KUGJA.
Από την άλλη, η ομάδα της Κρυόβρυσης είχε καλές ευκαιρίες και πάλι με μοιραίο παίκτη τον Αργυρόπουλο.
Το φιλμ του αγώνα
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 20΄για τον Ανθότοπο όταν μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών της Κρυόβρυσης, η μπάλα έφτασε στον KUGJA που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Δυο λεπτά  αργότερα και συγκεκριμένα στο 22΄ είναι η σειρά της Κρυόβρυσης να χάσει ευκαιρία σε σουτ του Αργυρόπουλου που κατέληξε άουτ.
Στο 23΄ η ομάδα της Κρυόβρυσης ανοίγει το σκορ, μετά από κόρνερ του Σίσκου η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Μπαμπίνη που από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.
26΄ Ευκαιρία για τον Ανθότοπο με τον KUGJA που μόνος του πρόλαβε τον τερματοφύλακα, την πέρασε από πάνω του αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
31΄ Έχουμε την ισοφάριση για την ομάδα του Ανθότοπου, όταν σε απευθείας φάουλ από το χώρο του κέντρου του KUGJA , η μπάλα πηρέ παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα που έκανε το 1-1.
36΄ Ωραίο σουτ του KUGJA  η μπάλα σκάει κάτω αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
38΄ Μετά από κόρνερ του Σίσκου της Κρυόβρυσης, διώχνουν οι αμυντικοί , η μπάλα φτάνει πλάγια στον Ποζίδη, που κάνει την πάσα στον Αργυρόπουλο από κοντά το σουτ  καταλήγει η μπάλα άουτ.
57΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ανθότοπο, με τον Γοτουχίδη, που έφυγε μόνος του, και ενώ έκανε έξοδο ο τερματοφύλακας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και άουτ.
63΄ Η ομάδα του Ανθότοπου διπλασιάζει τα τέρματα της 1-2 με κεφάλια του Γοτουχίδη.
66΄ Διπλή ευκαιρία για την Κρυόβρυση όταν σε εκτέλεση φάουλ του Σίσκου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας,  πήρε το ριμπάουντ ο Ίτσκος που έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας είπε πάλι όχι.
68΄ Χαμένη ευκαιρία για την Κρυόβρυση, σε σουτ του Αργυρόπουλου που κατέληξε λίγο άουτ.
74΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ανθότοπο, όταν μετά από κόντρα που έγινε κέρδισε την μπάλα ο KUGJA που μπήκε ανενόχλητος, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
80΄ Ευκαιρία και πάλι για τον Ανθότοπο, αυτήν την φορά με τον Χαραλαμπίδη που και αυτός βρέθηκε μόνος του έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
87΄  σουτ του Γοτουχίδη η μπάλα περνάει πάνω από το δοκάρι.
93΄ Έχουμε την ομάδα της Κρυόβρυσης να ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Ματσιγγάρη, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.
Με το σφύριγμα της λήξης είχαμε τις διαμαρτυρίες της  ομάδας της Κρυόβρυσης, για το μη καταλογισμό του πέναλτι με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Αιχμαλωτίδης  με κόκκινη  κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρατέρπος  με επόπτες τους κ,κ  Μπέλτσου και Εμμανουήλ.
Ηρακλής Κρυόβρυσης ( Θεοδωρίδης): Ψαρράς, Ματσιγγάρης Γ, Λαζαρίδης, Τσενόλι, Σίσκος, Αργυρόπουλος, Ποζίδης, Σουγιουλτζής, Ίτκος( 68΄ Παντζούρης),Μπαμπίνης( 74΄ Αιχμαλωτίδης), Χριστοφορίδης( 83΄Ματσιγγάρης Χ)
Ε.Α.Σ Ανθότοπος (Δουλγερίδης): Παπαδόπουλος, Κεισίδης, Βροίκος(83΄ Πιλικίδης), Δούμας, Δεληγιάννης, Τριανταφυλλίδης,Χαραλαμπίδης( 92΄Παπαγερίδης), Γρίβας, KUGJA, Γοτουχίδης, Μαρτιρόσοβ (46΄Κατσίκας).
Ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και για τους στόχους των  ομάδων τους μιλούν οι πρόεδροι Αιχμαλωτίδης και Μαυρίδης
ρεπορτάζ - φωτο - βίντεο: Βασίλης Πουλασικίδης 
Ματιές στα σπορ