Αρχική

Β ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ 2-0

ΑΝΩ ΚΩΜΗΠαράσταση για ένα ρόλο ήταν το σημερινό παιχνίδι που έγινε κάτω απο ιδανικές καιρικές συνθήκες στο γήπεδο Κρόκου,με την ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ να υπερισχύει σε όλες της γραμμές, να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον αρχηγό της ΤΡΕΣΣΟ Ιάκωβο,που μαζί με το πάρα πολύ καλό ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιώργο που <αλώνιζε>της μεσαία γραμμή, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες, στο τέλος η ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ  να παίρνει άνετα τους τρεις βαθμούς που την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ΟΜΊΛΟΥ της Β’κατηγορίας μαζί με την ομάδα του Λιβαδερού.
Η ομάδα του Βαθυλάκκου περιορίστηκε σε αμυντική τακτική,κλείνοντας καλά τους χώρους μπροστά από την εστία του Κωνσταντινίδη,με πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα.Αυτό περιόρισε της επιθετικές αρετές της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διασπάσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων,και το ημίχρονο να τελειώσει χωρίς σκόρ.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 10΄ λεπτό χτύπημα φάουλ του Νάστου Ν.η μπάλα βρίσκει πάνω στο τοίχος και απομακρύνεται απο τους αμυντικούς του Βαθυλάκκου.
στο 17′λεπτό πολύ ωραία σέντρα του τρέσσου απο δεξιά ο νάστος ν δεν μπερεί απο κοντά να σπρώξει την μπάπλα στα δίχτυα του Κωνσταντινίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να το κερδίσει,καταλυτικό ρόλο σ αυτό έπαιξαν οι δύο αλλαγές του ΤΣΕΠΟΥΡΑ, βάζοντας στο παιχνίδι τους ΣΑΚΗ ΠΛΙΑΤΣΙΟ και  ΧΑΡΗ ΤΣΙΡΕΚΑ αλλάζοντας την τακτική και κατ΄επέκταση την ροή του αγώνα,βάζοντας της βάσεις για μια άνετη νίκη.Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στην αμυντική τους τακτική χωρίς να απειλήσουν ούτε μια φορά την εστία του Παπακώστα.
Στο 46΄ λεπτό  ΝΑΣΤΟΣ Ν. θα σουτάρει λίγο άουτ απο τα δοκάρια της εστίας του Κωνσταντινίδη.
Στο 60′ λεπτό του αγώνα το σκόρ θα ανοίξει μετά απο εξαιρετική κάθετη πάσα του Παπαδημητρίου,στον Ιάκωβο Τρέσσο που απο κοντά θα πλασάρει τον Κωνσταντινίδη, και θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 65′ λεπτό ωραία κεφαλιά του Τσάκαλου,αποκρούει ο Κωνσταντινίδης.
Στο 71′ λεπτό ωραίο σούτ του Μαυρομάτη,η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 86′ λεπτό πολύ ωραία ενέργεια του Παπαδημητρίου να μπεί απο αριστερά στην περιοχή του Κωνσταντινίδη, να ανατραπεί καθαρά απο αμυντικό της φιλοξενούμενης ομάδας,ο διαιτητής να δείχνει το σημείο του πέναλτι,να εκτελεί ο Νάστος Ν,και να διαμορφώνει το 2-0, σκόρ με το οποίο τελείωσε ο αγώνας.

Με λίγα  λάθη η διαιτησία των  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΒΟΓΔΟΠΟΥΛΟ-ΤΣΟΥΛΗ.(οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για καθαρό πέναλτι στο 76′λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του ΤΣΙΡΕΚΑ, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ)

Παπακώστας,Τζαλαζίδης,Τσιάκος,Τσιμπούρας,ΝάστοςΣ.Τρέσσος,Μαυρομάτης(89′Παπαβαγγέλης),Παπαδημητρίου,Παλαμάς(62′Τσιρέκας),
Νάστος Ν,Τσάκαλος(67′Πλιάτσιος).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ(Ταραμάνης)
Κωνσταντινίδης,Βουτσίδης,Λάριζας,ΚιρτικίδηςΗ,Φαρμάκης,Γεωργιάδης(80′Στασιμιώτης),Κουτσίδης(60′Κιρτικίδης)’,Καράς,Τσιπλακάκης,Κυπριώτης (75′Ξύγκης),Θεοδωρίδης.