Αρχική

Φιλική ήττα (2-0) της Κοζάνης στη Νεοκαισάρεια

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας «κατέκτησε» ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας 2-0 της Κοζάνης.


Σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, αποδίδοντας όμως καλό ποδόσφαιρο μόνο στο δεύτερο μισό ο Αχιλλέας σημείωσε το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας ακόμη μια φιλική νίκη, αυτή την φορά επί της δυνατής στο πρώτο 45λεπτο Κοζάνης, ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στον 1ο  όμιλο της Γ’  Εθνικής.
Οι Κατερινιώτες σκόραραν σε ένα ακόμη ματς, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα είναι η ευκολία με την οποία δημιουργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Στο 37′ ο Κατσιαμήτας μπήκε στην περιοχή από δεξιά αποφεύγοντας δυο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Νάκα που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με κοντινό πλασέ 1-0.
Στο 41′ στο οριζόντιο δοκάρι του Μπικιαρόπουλου σταμάτησε η κεφαλιά του Αλιατίδη. Στο 62′ από σέντρα του Ζαχαράκη, ο Καρατζάογλου με σούτ στην κίνηση νίκησε τον Νομικό κα πέτυχε το 2-0.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μπικιαρόπουλος, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Λαζαρίδης (13′ λ.τ. Ηλιάδης), Καρατζάογλου, Ποτουρίδης, Κατσιαμήτας, Δαλαμήτρας, Ζαχαράκης, Νάκας. Έπαιξαν και Τοπουζλής, Σκούρτι, Κωτσιαρίδης, Μπλιούμης, Κυραλίδης, Κλιάνης και Βραχνός.
Κοζάνη: Νομικός, Ντέρος, Τραυλός, Αλιατίδης, Αλεξίου, Πετράκος, Τάχιας, Χαματάι, Σαβελίδης, Τσικόπουλος, Τζιάλλας. Έπαιξαν και οι Αντωνιάδης, Χριστοφορίδης, Μάγγος, Ζαχαριουδάκης, Τσαγκαλίδης, Ρέββας.
 athlitikopierias