Αρχική

19ο Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου «Βυζαντινού Αετού», Παρασκευή 5 Ιουνίου2015 εως Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

aetos eordaias

 Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Εορδαίας «Βυζαντινός Αετός» διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά, τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Αθλοκίνησης στο Ανατολικό Πτολεμαΐδας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 εως Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, με τη συμμετοχή των σχολών ποδοσφαίρου Εδεσσαϊκού και Κιλκισιακού, των ομάδων Θύελλα Φιλώτα, ΠΑΣ Φλώρινας, ΑΕΚ Κοζάνης, Τιτάν Σερβίων, και των Ακαδημιών ΠΑΟ Κοίλων, Ηρακλή Πτολεμαΐδας, Ατρόμητου Πτολεμαΐδας, Γαλατινής, Άρη Αργίλου, Ακριτών Κοζάνης, Δαναών Κοζάνης.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα με φυσικό ποιοτικό χλοοτάπητα για την αποφυγή αρνητικών επιβαρύνσεων και ανεπιθύμητων τραυματισμών μακροπρόθεσμα.

Στόχος μας η σωστή κοινωνική, πνευματική και ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Η πολυτέλεια του φυσικού χόρτου για την προπόνηση και τους αγώνες των παιδιών και το κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου κάνουν την ακαδημία μας πρώτη σας επιλογή.

aetoseordaias2