Αρχική

Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: Στον τελικό της ΕΣΠΕΜ στη Βέροια … με αποφασιστικότητα

Η ομάδα γυναικών με τον προπονητή κ. Δ.Τιτέλη 
Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν οι γυναίκες του Γυμναστικού θα αντιμετωπίσουν στον τελικό κυπέλλου την γηπεδούχο Βέροια. Ωστόσο στο σύλλογο συνολικά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αφού σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και το φαβορί να αποδειχθεί τελικά αουτσάϊντερ.

Πάντως ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δ. Τιτέλης λέει και ξαναλέει στα κορίτσια του τμήματος ότι ο βασικός στόχος είναι οι αθλήτριες του Γυμναστικού να αποκτήσουν εμπειρίες, να βελτιώνουν σε κάθε παιχνίδι τις αδυναμίες τους και να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων άμεσα, την ώρα που καίνε οι φάσεις.

Ουσιαστικά στην Κυριακάτικη γιορτή του βόλεϊ που διοργανώνει η ΕΣΠΕΜ, στη Βέροια, θα επικρατεί πανηγυρικό κλίμα, με τις απονομές που θα γίνουν και τη χαρούμενη, χαλαρή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Σε αυτές τις συνθήκες θα γίνει και ο τελικός του κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ, και φυσικά το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος.
 Οι αθλήτριες του Γυμναστικού θα πρέπει να μην παρασυρθούν από το γενικό κλίμα που θα επικρατεί στην αυριανή γιορτή και να παραμείνουν συγκεντρωμένες στο στόχο τους που ασφαλώς είναι η κατάκτηση του τίτλου. Αν τα κορίτσια μας πιάσουν καλή και σταθερή απόδοση από το πρώτο κιόλας σετ όλα είναι πιθανά να συμβούν. Πάντως το φαβορί και λόγω έδρας είναι ο Ποσειδώνας. Ο τελικός θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα που έχει ανέβει ήδη κατηγορία. Όμως όπως προαναφέρθηκε, σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν.
Η αποστολή φεύγει αύριο στις 5 μ.μ. από το ΔΑΚ με λεωφορείο.
Σε κάποιες σκέψεις που εξέφρασε ο Δημήτρης Τιτέλης τονίζει: «Ελπίζω ότι η δουλειά και η προετοιμασία που έχουμε κάνει για αυτό το παιχνίδι, αλλά και η αποφασιστικότητα των αθλητριών μας να είναι αρκετά για να πάρουμε εμείς αυτό τον τίτλο. Όμως όπως σε κάθε επίσημο παιχνίδι έτσι και στον τελικό εμείς έχουμε σα στόχο εκτός από τη νίκη και το να προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια βελτιώνοντας τομείς που έχουμε αδυναμίες. Πιστεύω ότι σε έναν τελικό δε χωρούν προγνωστικά. Όλα είναι πιθανά.»
Το πρόγραμμα
Την Κυριακή 31 Μαίου 2015  στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ στη Βέροια  θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή  VOLLEY 2015 της ΕΣΠΕΜ.
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:00 με τις απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων και στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
Οι ομάδες που θα βραβευθούν είναι οι εξής:
Ανδρών:  1. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 2. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ
Γυναικών: 1. ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Εφήβων : 1. ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Νεανίδων: 1. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Παίδων:  1. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 2. ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ
Κορασίδων: 1. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Παμπαίδων: 1. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2. ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ
Παγκορασίδων: 1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός Αγώνας Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Δελτίο τύπου Γ.Σ. Κοζάνης