Αρχική

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης: Επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και στης 09:00 π.μ. στην αίθουσα του «Κοβεντάρειου» (θεωρητικό κομμάτι) και στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης (πρακτικό κομμάτι) θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου με ομιλητές- επιμορφωτές τους:


1.     Καραγεωργίου Νικόλαο      Προπονητής SUPERLEAGUE
2.     Αλεξούδη Βασίλειο          Προπονητής Τερματοφυλάκων
3.     Ιορδανίδη Μιχάλη               Προπονητής Εθνικής Ομάδα Κ15
4.     Γρηγοριάδη Αντώνη            Εργοφυσιολόγος - Γυμναστής
5.     Κασταμονίτη Κώστα        Αθλητικός Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος
Τα θέματα που θα διαπραγματευθούν θα έχουν σχέση τόσο με την οργάνωση και λειτουργία ομάδας και τον τρόπο σκέψης του προπονητή,  όσο και με τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, την ψυχολογία και τον έλεγχο του άγχους του προπονητή, και την προπόνηση των τερματοφυλάκων.
Εκτός  των μελών του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, προπονητών και γυμναστών ποδοσφαίρου που θεωρούμαι ότι η συμμετοχή τους είναι επιβεβλημένη, την ημερίδα μπορεί να παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θέλει να ακολουθήσει μελλοντικά την προπονητική ή γενικά ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο.
Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και δελτία τύπου στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο για περισσότερες λεπτομέρειες της ημερίδας.
Υ.Γ. Εκτός των παραπάνω ομιλητών υπάρχει περίπτωση εισήγησης και από γνωστό γυμναστή της super league για θέματα φυσικής κατάστασης, η παρουσία ή όχι  του οποίου θα εξαρτηθεί από οικογενειακούς λόγους μέχρι τελευταία στιγμή για αυτό και επιφηλλασόμασθε.
                                                           Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου