Αρχική

Γεμάτη κι επιτυχημένη χρονιά για το Μακεδονικό Σιάτιστα

Η επιτυχία ενός συλλόγου δεν αντικατοπτρίζεται μόνο σε αποτελέσματα ή βαθμολογίες, που την περασμένη χρονιά μας γεμίσανε υπερηφάνεια και αξιώθηκαν οι προσπάθειες μας.
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε την 5η θέση στο Α ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Κοζάνης ως νεοφώτιστη ομάδα, θέση αν μη τι άλλο ικανοποιητική.


Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως του συλλόγου μας ήταν το ότι κατάφερε να συντηρήσει για ακόμη μια χρονιά 4 παιδικά ποδοσφαιρικά τμήματα δυναμικότητας 120 παιδιών.
3 από τα 4 τμήματα που προαναφέραμε προκρίθηκαν στα ημιτελικά των παιδικών πρωταθλημάτων του νομού Κοζάνης (κάποια αγωνίζονται ακόμη διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό), γεγονός που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Αναλυτικά αναφέρουμε πως
Το παιδικό τμήμα αγωνίζεται στα ημιτελικά με αντίπαλο τα Αεράτα Γρεβενών, όπου με νίκη στο επόμενο αγώνα, που θα διεξαχθεί Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 17.00 στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης, προκρίνεται στον τελικό.
Το προπαιδικό τμήμα αποκλείστηκε στον ημιτελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Κοζάνης.
Τα junior έχουν προκριθεί στα ημιτελικά και αναμένουμε το πρόγραμμα αυτών.
Τα mini αποκλείστηκαν κατακτώντας την τρίτη θέση στον όμιλο τους (μία θέση κάτω από την πρόκριση).
Αξιοσημείωτο είναι πως τα παραπάνω αποτελέσματα προήλθαν μετά από γεμάτη αγωνιστική περίοδο περίπου 20 αγώνων το κάθε τμήμα.
Παρακαλούμε να ενισχύσουμε με την παρουσία μας τους μικρούς μας αθλητές στους εναπομείναντες αγώνες, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.
 
Εκτός των προαναφερθέντων οι επιτυχίες μεταφράζονται κυρίως στην προώθηση παιχτών. Έχουμε αποδείξει πως γίνεται σοβαρή δουλειά καθώς αρκετοί παίκτες που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής μας είχαν την δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους σε μεγάλα σωματεία της χώρας μας.
Προ ημερών πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Στράτου Γράβα ηλικίας 14 ετών από την Ακαδημία του Μακεδονικού Σιάτιστας στην ΠΑΕ Ξάνθης. Πέρυσι ως παίχτης της Ακαδημίας μας αποτέλεσε και βασικό μέλος της Βόρειας Ζώνης (με συμμετοχή στους αγώνες και στον τελικό) που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Με εκτίμηση,
ΔΣ Μακεδονικού Σιάτιστας