Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΣ Βελβεντό 1-1

Η μπάλα «τιμώρησε» τον Μακεδονικό, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος ισοφαρίστηκε από το Βελβεντό. Παρά τον δυνατό αέρα, η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, στάθηκε όμως άτυχη και άστοχη. Στο 5΄ «κούρσα» του Τσακνάκη και ωραίο σουτ, άουτ, στο 15΄ ατομική προσπάθεια του Τσικόπουλου απέκρουσε ο Καραλίγκας.

Στο 40΄ ο Τάσος Ντέρος με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0, στο 50΄ ο Χρήστος Τσιούκρας έβγαλε τετ-α-τετ τον Τσακνάκη, όμως απέκρουσε ο Καραλίγκας, στο 70΄ τετ-α-τετ του Τσικόπουλου, άουτ. Στο 80΄ διαδοχικά σουτ του Τσικόπουλου απέκρουσε δύο φορές ο Καραλίγκας, στο 88΄ φάουλ του Ρωμνόζογλου και στην προσπάθειά του να διώξει, ο Γκόμεζ Μπούρτζος σημείωσε αυτογκόλ.

 Καλή η διαιτησία του Ζούγρα (Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης).
Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Τσιαούσης, Μυλωνάς, Θ. Στεργίου, Γκ. Μπούρτζος, Νασιόπουλος, Π. Μπούρτζος, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ (75΄ Παπαρίζος), Χρ. Τσιούκρας, ΝΤΕΡΟΣ (79΄ Τσαρτσίδης), Ι. ΤΣΙΟΥΚΡΑΣ (84΄ Καρανάσιος), Τσικόπουλος.
ΑΣ Βελβεντό (Παπανικόπουλος): ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ, Τσάμης, Τσέλα (60΄ Τσαρσιταλίδης), Γκίκας, Μπαλάνης, Πιστόλας, ΡΩΜΝΟΖΟΓΛΟΥ, Παπάζογλου (46΄ Κοριτάρι), ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ, Διβηκέλης (71΄ Ευαγγέλου), Ελευθεριάδης.
ΗΡΘΕ Ο… ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας στη Σιάτιστα άρχισε με αρκετή καθυστέρηση, διότι ο γιατρός δεν ήρθε και αντ΄ αυτού, έστειλε στο γήπεδο τον… αδελφό του! Έγιναν τελικά οι κατάλληλες ενέργειες και φώναξαν άλλο γιατρό από τα Γρεβενά. 

"Γιατρός" αγώνα ποδοσφαίρου έστειλε τον αδερφό του... αντί να πάει ο ίδιος! (βίντεο)