Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Γκολ και καλό θέαμα στον Ανθότοπο (φωτο - βίντεο)

ΕΑΣ Ανθότοπου – Βέρμιο Καρυοχωρίου   3-2      
    
Γκολ και θέαμα στον Ανθότοπο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Βέρμιο που έληξε με 3-2.
Η ομάδα του Ανθότοπου προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ το  Βέρμιο ισοφάρισε ισάριθμες φορές, αλλά τελικά έχασε το παιχνίδι  7΄πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 83΄λεπτο.
Η ομάδα του Ανθότοπου δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο μιας και οι  ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν μόνο τα γκολ που σημείωσε. 
Από την άλλη το Βέρμιο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο έχασε δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες και  θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς, αλλά είχε  μοιραίο παίκτη τον Κοτταρίδη που έχασε τα άχαστα μια στο 41΄ και μια στο 43΄.
Ο αγώνας έγινε κάτω από ισχυρό αέρα , πράγμα που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκληρός  με αποτέλεσμά να έχουμε πολλούς τραυματισμούς παικτών μέσα στο παιχνίδι,
 
Φάσεις  και γκολ
Πρώτη καλή φάση έγινε στο 19΄ για τον Ανθότοπο όταν σε σέντρα συρτή του Τοπαλίδη, μέσα στην περιοχή, εκεί βρέθηκε ο Χαραλαμπίδης που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
24΄  η ομάδα του Ανθότοπου ανοίγει το σκορ με πλασέ του Χαραλαμπίδη που μπήκε μόνος του μέσα στη περιοχή ανενόχλητος και πλάσαρε τον τερματοφύλακα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30΄η ομάδα του Βερμίου ισοφάρισε όταν  κόρνερ του Μητατσέλη , πήρε την κεφαλιά ο Τσάκαλος και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και το 1-1 για το Βέρμιο.
41΄ διπλή ευκαιρία για το Βέρμιο πρώτα με τον Μητατσέλη όταν σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κτυπάει στο δοκάρι και στο τερματοφύλακα, και στην επαναφορά, παίρνει το ριμπάουντ ο Κοτταρίδης που με πλασέ  εξ΄παφής καταφέρνει και στείλει την μπάλα άουτ.
43΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο και πάλι με τον Κοτταρίδη, μετά από σέντρα του Παπαδάκη, βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
55΄ Έχουμε της διαμαρτυρίες της ομάδας του Ανθότοπου για περίπτωση πέναλτι, όταν ανατράπηκε ο Τοπαλίδης από τον Πουλασικίδη, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.
75΄ Έχουμε το 2-1 για τον Ανθότοπο όταν σε σέντρα που έκανε ο Λαζαρίδης, βρέθηκε μόνος του ο Αλεξανδρίδης που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-1.
82΄ Ισοφαρίζει για δεύτερη φορά το Βέρμιο με τον Κοτταρίδη που μπήκε μόνος του έκανε το πλασέ, η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα αλλά κατέληξε στα δίκτυα.
Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το Βέρμιο ήρθε η ψυχρολουσία  Στο 83΄,  ο Βρόικος πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Χαραλαμπίδη που με ωραίο σουτ σημείωσε το 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Πελετίδης με επόπτες τους κ.κ Διαμαντής  και Αραβοπούλου.
Συνθέσεις:
Ε.Α.Σ Ανθότοπος( Μαυροδήμος): Ζιώτας, Παπαγερίδης, Βροίκος Α, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλίδης, Ντάνι, Μαρτιρόσοφ( 67΄ Τσαμπεκίδης), Βρόικος Χ, Τοπαλίδης, Αλεξανδρίδης, Χαραλαμπίδης,
Α.Σ. Βέρμιο Καρυοχωρίου( Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Ιγνατίδης(76΄ Σαραντζής), Πουλασικίδης, Τσάκαλος, Παπαθανασίου, Παπαδάκης( 69΄Γεωργίαδης), Μητατσέλης( 72΄Αμπατζίδης), Κουτταρίδης, Γκιούρος, Σεμερτζίδης.
Γραφείο Τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου φωτορεπορτάζ