Αρχική

Έκοψε την πίτα της η ΑΕ Κοζάνης (φωτο - βίντεο)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την Κυριακή το πρωί στις 11 στην αίθουσα "Φίλιππος" έγινε η κοπή βασιλόπιτας της ΑΕ Κοζάνης , σε ένα υπέροχο και «κιτρινόμαυρο» κλίμα.
Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν όλα τα ηλικιακά τμήματα καθώς και οι αγωνιστικές ομάδες  όλων των αθλημάτων του συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και σκάκι) ενώ μετά από κλήρωση  μοιράστηκαν και  δώρα σε 20 τυχερούς  (ένας από κάθε ηλικιακό τμήμα ) αλλά και σε γονείς για την προσφορά τους.


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου  Νίκος Σιδηράς και  αφού πρώτα  έκανε μια μικρή αναδρομή στα 43 χρόνια ζωής της ΑΕ Κοζάνης   ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα και πολλές επιτυχίες .
Να πoύμε εδώ ότι οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ μέσω του κ. Τσιώρα Κώστα παρουσίασαν σε  Βίντεο και σε φωτογραφίες  την ιστορική αναδρομή του συλλόγου από το 1972 έως και σήμερα.
Μια ιστορική αναδρομή ,που όπως  μας είπε ο κ. Τσιώρας  αν  όλα πάνε καλά, θα τυπωθεί και το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε  λεύκωμα
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββας Χρήστος  ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Κεχαγιάς Φώτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΟΑΠΝ για θέματα αθλητισμού κ. Πλεξίδας Νίκος ,και  ο Γεν. γραμματέας της ΕΚΑΣΔΥΜ Γκοβεδάρος Γιάννης.
Η διοίκηση της ΑΕ Κοζάνης στη συνέχεια έδωσε  επαίνους σε όσα παιδιά αρίστευσαν. Τίμησαν επίσης  και δύο γονείς για την προσφορά τους στο σύλλογο , τον κ. Κικκίδη Δημήτρη και τον κ. Χεριστανίδη Δημήτρη
Τέλος ο κ. Μαυροζούμης Κώστας προπονητής Μπάσκετ του συλλόγου  απένειμε αναμνηστικό δώρο στον κ. Πέτρο Κυρζόπουλο για την προσφορά του στο τμήμα Μπάσκετ.
 
Η αισιοδοξία για   τη σεζόν που διανύουμε για όλα τα τμήματα ήταν διάχυτη, με τους νεαρούς και έμπειρους αθλητές και όλους τους προπονητές που ηγούνται των τμημάτων να εκφράζουν την πίστη τους για μια  επιτυχημένη χρονιά
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους τους  προσκεκλημένους, γονείς, αθλητές και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του συλλόγου αλλά και  για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο τους και υπόσχονται να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούν αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.