Αρχική

Τόπο στα νιάτα!!!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ¨FINAL 4¨ Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης ¨Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ¨ το διήμερο 20-21/02/2015.


Και η επιτυχία την οποία επικαλούμαστε, δεν έχει να κάνει μόνο με την οργάνωση και διεκπεραίωση του τουρνουά.
Η επικαλούμενη επιτυχία ήταν, η πέραν του αναμενομένου προσέλευση του κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε το ΔΑΚ της Κοζάνης και στα 4 παιχνίδια. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, οι οποίοι με αθλητικό επίπεδο και κόσμια συμπεριφορά καταχειροκρότησαν όλους τους αθλητές και όλες τις εντυπωσιακές προσπάθειες, ανεξάρτητα από τις σωματειακές τους προτιμήσεις.

 Επιτυχία ήταν η υποδειγματική συμπεριφορά όλων των αθλητών οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους και παρά την ψυχολογική πίεση των νοκ-άουτ αγώνων, σεβάστηκαν συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους και συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι τους ανταμείβοντας έτσι τον κόσμο που τους καταχειροκρότησε.

 Επιτυχία ήταν τα τέσσερα πολύ δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια που προσφέρανε συγκινήσεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Επιτυχία ήταν το αγκάλιασμα των αθλητών πριν και μετά τον αγώνα, διότι το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα της φανέλας για 40 αγωνιστικά λεπτά.
Πραγματικά μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι όχι μόνο για την ποιότητα των παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αλλά κυρίως για την ποιότητα των «αθλητών»  οι οποίοι κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Ένωσής μας.

 Πλέον η απόλυτη επιτυχία και του δεύτερου ¨FINAL 4¨ των Εφήβων, η αποδοχή και το αγκάλιασμα του κοινού και των ομάδων και τα πολύ θετικά σχόλια και ακούσματα από αθλητικούς και μη παράγοντες, μας ανάγκασε ήδη από τη φετινή χρονιά, να διοργανώσουμε αντίστοιχο ¨FINAL4¨ Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, τον Εντεταλμένο της Περιφέρειας κ. Δημήτρη Καρακασίδη και την Πρόεδρο του ΟΑΠΝ Κοζάνης κα Φανή Φτάκα-Τσικριτζή, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και παράλληλα τον φίλαθλο κόσμο που με την συγκλονιστική παρουσία του, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα παιδιά και το μπάσκετ σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς.

Συγχαίρουν όλα τα σωματεία για την κόσμια και την σε αθλητικά πλαίσια αγωνιστική παρουσία τους, αλλά και για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν. Οφείλει τέλος να συγχαρεί την Πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων 2014-15 του Α.Σ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ Κοζάνης.  Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και να μας εκπροσωπήσει επάξια και στα τελικά του θεσμού