Αρχική

Υπενθύμιση – παράκληση προς τους γονείς των αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης εξέδωσε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που απευθύνεται  στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητριών του Σωματείου,  προκειμένου να συμβάλλουν και αυτοί από τη δική τους πλευρά στην ομαλή πορεία όλων των τμημάτων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί Γονείς,


Την ώρα που αρκετά από  τα πρωταθλήματα όλων των τμημάτων μας βρίσκονται  σε εξέλιξη, σας ενημερώνουμε ότι οι υποχρεώσεις του Συλλόγου και κυρίως οι οικονομικές, βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης, σε πολλές περιπτώσεις καθ όλη τη διάρκεια της  ιστορίας του πέρασε από ¨συμπληγάδες¨ όμως στάθηκε όρθιος αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένος από γερό μέταλλο, αφού είχε την έμπρακτη στήριξη των αθλητριών του, των μελών του και των γονέων.
Κι εμείς σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο ζούμε   στην ίδια κοινωνία και έχουμε πλήρη αντίληψη των δυσκολιών, αφού όλοι μας έχουμε πληγεί από την κρίση και από τις συγκυρίες. Οι υποχρεώσεις μας όμως απέναντι στα παιδιά όχι μόνο δεν σταματάνε, αλλά παραμένουν σε υψηλά στάνταρ, όπως οραματιστήκαμε και όπως σας υποσχεθήκαμε.
 Η εκμάθηση του αθλήματος (προπονητές), οι συμμετοχές στους αγώνες Πρωταθλήματος , ή σε τουρνουά (μετακινήσεις με ασφάλεια), τα έξοδα αγώνων (Διαιτητές, φαρμακείο, νερά  κλπ), η χρήση των γηπέδων (χρέωση από τον ΟΑΠΝ) κ.ά. είναι βασικές και ανυπέρβλητες υποχρεώσεις του Συλλόγου οι οποίες όμως αποτελούν και τα πάγια έξοδά του. Μοναδικές πηγές εσόδων, (από τη στιγμή που οι επιχορηγήσεις της Ομοσπονδίας  και της πολιτείας έχουν σταματήσει, αλλά και οι χορηγίες πλέον σπανίζουν λόγω κρίσης), είναι οι λίγες δωρεές κάποιων μελών του Δ.Σ. και οι συνδρομές των αθλητών.
Καλούμε λοιπόν τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητριών του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις τυχόν εκκρεμότητες προς το σωματείο, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε έκτακτο συμβάν που σας απασχολεί, μπορείτε να απευθύνεστε στους εφόρους  ή στους προπονητές των τμημάτων.
   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην καλή και θετική σας συμβολή»
*Με άξονα   όλα τα παραπάνω, ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. κ. Δ.Παφίλης, αφού είχε πρώτα ευρεία ενημέρωση από τον ταμία του Συλλόγου κ. Γ.Βασιλειάδη έδωσε προς το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, την σχετική οδηγία για να εκδοθεί αυτή η ανακοίνωση.
*Το κείμενο αυτό θα μοιραστεί και σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου για να δοθεί από αυτές στους γονείς τους ώστε να μεριμνήσουν για τις τυχόν εκκρεμότητες.
Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ