Αρχική

Απάντηση της ΕΠΣ Γρεβενών σε διαμαρτυρία

Ορισμένοι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία φροντίζουν να διαμαρτύρονται συνεχώς μιας και γνωρίζουν τον ΚΑΠ για την αναβολή παιχνιδιών στην ΕΠΣ Γρεβενών.
Διερωτόμαστε γιατί η διαμαρτυρία δεν έγινε έγκαιρα την Παρασκευή 20/2/2015 και περίμεναν την Τρίτη 24/2/2015 να κοινοποιούσουν στα ΜΜΕ την καταγγελία τους, αφού η αναβολή ανακοινώθηκε έγκαιρα;
Η ΕΠΣ Γρεβενών ικανοποιεί κατά κόρον τα αιτήματα των ομάδων κι όσο για τον ΚΑΠ εφαρμόζεται για το συμφέρον των σωματείων.

Για να αναβληθούν κάποιοι αγώνες λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους, την ασφάλεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά τη μετακίνησή τους σε αυτό σαν πρώτο μέλημα  αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων που παρακολουθούν αγώνες και τέλος τους αγωνιστικούς χώρους.

Λόγο των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών αλλά και της έντονης βροχόπτωσης δεν διαφυλάσσονται τα προαναφερόμενα οπότε καταλήξαμε σε αναβολή του παιχνιδιού ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ.
 Στην προκειμένη περίπτωση όμως άλλος ένας σημαντικός λόγος για να μην διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην δημιουργηθεί  μεγαλύτερο αγωνιστικό χάσμα μεταξύ των ομάδων λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών στην Α΄ κατηγορία, ορίσαμε το παιχνίδι την Τετάρτη 04/03/2015.
Αναίτιες διαμαρτυρίες δεν μας αγγίζουν αφού έχουμε αποδείξει ότι υπάρχει ισονομία σε όλα τα σωματεία.
Πονηρές σκέψεις αφορούν μόνο αυτούς που τις δημοσιοποιούν.