Αρχική

Επιστροφή στη πατρίδα για την «χάλκινη» Γραμματική Χριστίδου

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός μα η Ελληνίδα αθλήτρια πίστεψε στον εαυτό της και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Βρήκαμε τη νεαρή αθλήτρια στο γυμναστήριο που προετοιμάζεται μαζί με το προπονητή της Παναγιώτη Σπανόπουλο, εμφανώς ικανοποιημένοι και οι δύο.
Μας μίλησαν για την προετοιμασία που ξεκίνησε το περασμένο Σεπτέμβριο με απώτερο σκοπό την Ολυμπιάδα του 2016 αλλά και τους αγώνες που προηγούνται αυτών.


Η Γραμματική μας είπε: «Ήταν δυνατό meeting καθώς συμμετείχαν εθνικές ομάδες (Καζακστάν, Αίγυπτος, Ιράν, Γερμανία) και κατ’ επέκταση ισχυρά ονόματα του παγκοσμίου taekwondo. Ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Οπότε αντιλαμβάνεστε την χαρά μου που κατάφερα να διακριθώ σε έναν τουρνουά που είχε την ελίτ του παγκόσμιου taekwondo. Το μετάλλιο δικαίωσε τους κόπους τους δικούς μου, της οικογένειας μου αλλά και του Συλλόγου μου Εορδαϊκή Δύναμη . Άλλωστε είχαμε κάνει καλή προετοιμασία και περίμενα πως θα ήμασταν στα μετάλλια. Ο επόμενος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα».
Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος από την πλευρά του δήλωσε «Ξεκινήσαμε τη προετοιμασία μας το Σεπτέμβριο με απώτερο σκοπό όλα τα πρωταθλήματα βαθμολογιών και πόντων για την Ολυμπιάδα αλλά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος του μήνα.
Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και στο επόμενο διάστημα θα κορυφώσουμε τη προετοιμασία μας για να πάμε δυνατοί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να φέρουμε το μετάλλιο».
e-ptolemeos.grΗλιάδης Θεόφιλος