Αρχική

Έκοψε την πίτα του ο Εορδαϊκός (φωτο - βίντεο)

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Τρίτη 17/2 το βράδυ  στην ταβέρνα  «Δούκας » η ομάδα του Εορδαϊκού.
Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Εορδαϊκού  στην ταβέρνα «Δούκας » με την διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές να περνάνε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές ευελπιστώντας ο Εορδαϊκός  να συνεχίσει και το 2015  πρώτος , αλλά και να κερδίσει την άνοδο στα μπαράζ για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τσοχτουρίδης Ιωάννης , ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεοδοσιάδης Γεώργιος  και  ο Πρόεδρος της Δημοτικής τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας κ Κάλφας Γεώργιος.
Άπαντες ευχήθηκαν υγεία, ανάλογη συνέχεια της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων αλλά και αίσιο τέλος στην προσπάθεια ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Την πίτα έκοψε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Άρης Κασαράκης.
Τυχεροί της βραδιάς ήταν η ψυχή της ομάδας  Δημήτρης Πολυχρονίδης , που έτυχε το φλουρί ξεχειλίζοντας κυριολεκτικά  από χαρά  και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σερσέμης Χρήστος ο οποίος μετά από κλήρωση κέρδισε ένα ζευγάρι φόρμες κι ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.
Η διοίκηση του Εορδαϊκού ευχαριστεί τον φίλαθλο της ομάδας και ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Δούκας"  για την στήριξη και την βοήθεια.