Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Έμειναν στο "Χ" Βελβεντό και Μακεδονικός

ΑΣ Βελβεντό - Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Βελβεντό και Μακεδονικός στο γήπεδο του Βελβεντού. Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ , αλλά είχε ρυθμό δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες και αρκετές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο 15 ΄πήραν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας κι έχασαν καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ Οι φιλοξενούμενοι που για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μπήκαν δυνατά, ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα (3΄) αλλά και την τελευταία.(88΄) Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μακεδονικός είχε στην αρχική ενδεκάδα εφτά μικρούς! Το φιλμ του αγώνα Στο 2΄σέντρα Μπέμπη κεφαλιά Αντωνόπουλου , άουτ Στο 3΄Ο Σέχι θα κερδίσει την κόντρα θα μπει μόνος στην περιοχή θα πλασσάρει όμως αουτ Στο 6΄κάθετη του Πιτσιάβα στον Τζόιτη μόνος πλασέ διώχνει ο Βαρυτιμίδης Στο 15΄σέντρα σουτ Μπέμπη λίγο έξω Στο 20΄ο Ευαγγέλου , ωραία στον Ρωμνόζολου , σουτ από κοντά , διώχνει ο Βαρυτιμίδης. Στο 46΄σουτ Γκιούρου .αποκρούει ο Βαρυτιμίδης η μπάλα φτάνει στον Ευαγγέλου που θα προσπαθήσει να τον τριπλάρει αλλά ο Βαρυτιμίδης με νέα επέμβαση θα του πάρει τη μπουκιά από το στόμα Στο 52΄ο Ευαγγέλου στον Πιτσιάβα σουτ μέσα και πλάγια από την περιοχή, άουτ Στο 59΄ο Λάμπρου στον Αντωνόπουλο , σέντρα , κεφαλιά του Μπέμπη , άουτ Στο 75' φάουλ Ρωμνόζογλου διώχνει δ΄υσκολα ο Βαρυτιμίδης Στο 88΄πλάγιο Τσαμπούρη , γυριστή κεφαλιά Ζαχαριάδη η μπάλα στον Μπέμπη που από κοντά θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Καραλίγκας

Χωρίς προβλήματα η διατησία του κ. Πελετίδη και των βοηθών του Σύκου και Λαμπριανίδη
Βελβεντό (Παπανικόπουλος) Καραλίγκας , Πιστόλας , Τυρολόγος, Σαμαράς, Μπαλάνης, Γκίκας , Ευαγγέλου (84΄Τσαρσιταλίδης), Τζόιτης(46΄Γκιούρος), Πιτσιάβας(72΄Κοριτάρι), Διβικέλης, Ρωμνόζογλου.
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης), Βαρυτιμίδης, Πιλικίδης Αργ. , Παρτάλης (35΄α.α Τσαμπούρης), Πιλικίδης Στ. , Τσατσόπουλος, Νάννος (84΄Ζιαζιάς), Μαμάτσιος, Μπέμπης, Σέχι, Λάμπρου (73΄Ζαχαριάδης)