Αρχική

Ανακοίνωση – καταγγελία της Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου

Η διοίκηση της Ακαδημία Βοΐου « η Ένωση» καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Εορδαϊκού κ. Λιάμη και των οικείων του καθώς μέσα στην εβδομάδα μέσω τρίτου προσώπου, έστειλε «μήνυμα» να μην τολμήσει να αγωνιστεί ο Δανιήλ Στεργιόπουλος γιατί θα έχει όπως είπαν «κακά ξεμπερδέματα».
Σήμερα καθώς η αποστολή της ομάδας μας έφτασε στο γήπεδο του Εορδαϊκού οι συγκεκριμένοι κύριοι κινήθηκαν απειλητικά στην είσοδο του γηπέδου προς τον ποδοσφαιριστή Δανιήλ Στεργιόπουλος  λέγοντάς του «αν αγωνιστείς θα έχεις κακά ξεμπερδέματα».


Στη συνέχεια κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ίδιοι «κύριοι» κινήθηκαν απειλητικά προς τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μυλωνά και τους φιλάθλους μας που βρισκόταν στην κερκίδα.
 Ο παράγοντας της ομάδας του Εορδαϊκού Άρης Κασαράκης, που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα και βρισκόταν στον πάγκο, έφυγε από εκεί και κινήθηκε κι αυτός απειλητικά προς τους φιλάθλους μας.
Ευτυχώς ο πρόεδρός μας και οι φίλαθλοί μας ήταν ψύχραιμοι και  δεν είχαμε χειρότερα.  
Ο πρόεδρος της ομάδας μας πριν ξεκινήσει ο αγώνας ενημέρωσε τον παρατηρητή και τους διαιτητές για το τι είχε συμβεί κατά την άφιξή  μας  στο γήπεδο του Εορδαϊκού.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ιστορική ομάδα του Εορδαϊκού που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Κατά τα άλλα η φιλοξενία τους ήταν «άριστη» 
Το ΔΣ