Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Ψυχωμένη η Ακαδημία Βοϊου

Ακαδημία Βοΐου
Αλιάκμων Αιανής - Ακαδημία Βοΐου 1-2 
ε εξ αναβολής αγώνα της Α΄ κατηγορίας Κοζάνης, η Ακαδημία Βοϊου πέρασε νικηφόρα από την Αιανή και έφθασε έτσι τους 30 βαθμούς. 
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς τους Μαρούδη, Σταθόπουλο, Μπούκο, Λαγό, έκαναν μέτρια εμφάνιση, έχουν όμως παράπονα από τη διαιτησία.

 Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν παλικαρίσια νίκη, καθώς αγωνίστηκαν χωρίς τους Δ. και Σ. Στεργιόπουλο, Χρ. Και Δ. Τουλιόπουλο, Λαδά, Θ. Αποστολίδη και ανέτρεψαν το σκορ. 

Στο 16΄ και 21΄ τα σουτ των Καραγιάννη, Ρ. Αποστολίδη αντίστοιχα, πέρασαν πάνω από το δοκάρι, στο 17΄ πλασέ του δονούλη απέκρουσε με υπερένταση ο Λαζαρίδης. 
Στο 24΄ ο Σάκης Κουτσογεωργόπουλος σούταρε μόλις άουτ, όμως στο 35΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε, ο Παπακώστας έκανε κακή εκτίμηση και έγινε το 1-0. 
Στο 40΄ η Αιανή φωνάζει για πέναλτι που δε δόθηκε σε χέρι του Ζιώγα, στο 47΄ ο Λάμπρος Καραγιάννης με διπλή προσπάθεια, ισοφάρισε, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο επόπτης Τσιαμπάζης. 
Στο 51΄ γύρισμα του Αλεξίου, Κάλφας και Χάλος δεν μπόρεσαν να προωθήσουν την μπάλα, στο 60΄ κεφαλιά του Κάλφα ξυστά άουτ. 
Στο 74΄ ο Ραφαήλ Αποστολίδης με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-2. 
Διαιτητής: Πελετίδης (Τσιαμπάζης, Λαμπριανίδης). Από τους νικητές κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παπακωνσταντίνου, Σκουτέλας, Στ. Βαβλιάρας, Κυριακίδης, Κωστίκας, Κοκκώνας, Τσίγγανας, Κουτσογεωργόπουλος (77΄ Ράπτης), Μπούλης (70΄ Γκόντουρας), Χαραλαμπίδης.
Ακαδημία Βοΐου (Κάλφας): Παπακώστας, Δονούλης, Ζιώγας, Αλεξίου, Κάλφας, Πατούρι, Παπανώτας, Καραγιάννης (92΄ Παπουτσίδης), Χάλος, Ελευθεριάδης (68΄ Σούλας), Αποστολίδης (90΄ Φασούλας).