Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – Εορδαϊκός 1-1

Μπορεί ο Εορδαϊκός να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο το Βελβεντό ψυχωμένο πήρε την ισοπαλία, στο ντεμπούτο του Θόδωρου Παπανικόπουλου στον πάγκο. Μπροστά σε 150 άτομα, έγινε καλό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος. Στο 33΄ ο Μαυροματίδης γύρισε επικίνδυνα την  μπάλα κι ο Χαραλαμπίδης δεν πρόλαβε, στο 63΄ γυριστό σουτ του Τσαρσιταλίδη από καλή θέση, ελάχιστα άουτ.


Στο 68΄ ο Συμεωνίδης έξω από την περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια, στο 81΄ ο Σακαλής γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Γιώργος Σικαλόπουλος με πλασέ «έγραψε» το 0-1.
 Στο 88΄ ο Ρωμνόζογλου τροφοδότησε τον Γιώργο Ευαγγέλου, που ελίχθηκε και με «ξερό» σουτ, ισοφάρισε.
Παράπονα από τη διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Τσιαμπάζης, Θ. Τζουβάρας) εξέφρασαν οι γηπεδούχοι. Με δύο κίτρινες κάρτες αποβλήθηκαν Τρίχας (75΄, 84΄), Αμαραντίδης (54΄, 90΄). Από το Βελβεντό δεν υστέρησε κανείς σε απόδοση.
ΑΣ Βελβεντό: Καραλίγκας, Πιστόλας (84΄ Κοριτάρι), Ευαγγέλου, Σαμαράς, Μπαλάνης, Γκίκας, Τυρολόγος, Ρωμνόζογλου, Τσαρσιταλίδης (73΄ Καλτσούνης), Διβηκέλης, Ζ. Πιτσιάβας (58΄ Τρίχας).
Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Καραπακλίδης, Τακίδης (68΄ Σακαλής), Χαραλαμπίδης, Λιάμης, Τζουβάρας, Αμαραντίδης, ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΣΙΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (84΄ Λυκόπουλος), Μαυροματίδης.