Αρχική

Δελτίο Τύπου των ποδοσφαιριστών Καστοριάς: «Αν δεν φύγει ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει τον πρόεδρο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε το θέατρο του παραλόγου»

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο σύλλογο και ως αποκορύφωμα τα ψεύτικα λόγια και τις κινήσεις του προέδρου ώστε να μη κατέβει η ομάδα στην αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, αντίθετα με την επιθυμία σύσσωμων των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν, εξαντλήθηκε κάθε ίχνος υπομονής μας.


Γνωστοποιούμε λοιπόν πως αν ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει ακόμη το πρόεδρο δεν αποτελέσει παρελθόν, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε το θέατρο του παραλόγου και σταματάμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.
Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ο πρόεδρος είχε το <<θράσος>> να έρθει στο προπονητικό κέντρο του Δισπηλιού παίζοντας για ακόμη μια φορά με τα όνειρα και τις προσπάθειές μας.
Αγανακτισμένοι ως ποδοσφαιριστές δεν το αφήσαμε να πει λέξη τονίζοντας του ξεκάθαρα πως αν ξαναέρθει σε προπόνηση, ή στο γήπεδο όταν υπάρχει παιχνίδι, η ομάδα δε πρόκειται να αγωνιστεί!
Ήμασταν μόνοι μας από την αρχή και μόνοι μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούμε.
Το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας είναι η διοίκηση είναι να παραιτηθεί και να μείνει μακριά μας.  
Με εκτίμηση,
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΓΣ Καστοριάς