Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΣ Βελβεντό 1-1 (βίντεο)

Πολλές συγκινήσεις είχε η αναμέτρηση, όπου το Βελβεντό εμφανίστηκε ψυχωμένο και πήρε την ισοπαλία, ενώ η ΑΕ Ποντίων έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Στο 15΄ κόρνερ του Πιτσιάβα και με κεφαλιά ο Τζίμης Μπαλάνης πέτυχε το 0-1, στο 20΄ κόρνερ του Γκέτσιου και ο Ίττης σε κενή εστία δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα.  Στο 26΄ ο Πιτσιάβας εκτέλεσε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, στο 59΄ ασυνεννοησία της άμυνας και ο Γκίκας έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 79΄ ο Ίττης ελίχθηκε ωραία και με σουτ στη γωνία, ισοφάρισε. Στο 85΄ σουτ του Θεοδωρίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 86΄ ακυρώθηκε γκολ του Καλτσούνη, με υπόδειξη του επόπτη Σύκου. Στο 88΄ μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Ίττη, ακολούθησε συμπλοκή και τελικά αποβλήθηκαν οι Ίττης, Γκίκας.

 Με λάθη η διαιτησία του Τσιγγένη (Σύκος, Γκέκα), οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι.
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Ζηνόβιος, Τσίλης, Δημόπουλος, Αλεξανδρής, Ζερβανταρίδης, Ίττης, Σαββούδης, Κωνσταντινίδης, Τραπεζανλίδης, Γκέτσιος (68΄ Μετικάνος), Θεοδωρίδης.
ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπυολος Θ.): Κωστόπουλος, Ταϊρης (90΄ Κοριτάρι), Ευαγγέλου, Σαμαράς, Γκίκας, Τυρολόγος, Ελευθεριάδης, Μπαλάνης, Ζ. Πιτσιάβας (85΄ Τσέλα), Διβηκέλης, Τρίχας (65΄ Καλτσούνης). ΑΕΠ - ΒΕΛΒΕΝΤΟ 1-1 (04/01/2015) --φασεις μονο... από xirolimni