Αρχική

Δε χάνει η Γκινγκάμπ, συνεχίζει το σερί η Γκλάντμπαχ

pamestoiximaΈνα Σάββατο με πλήρη δράση, το τελευταίο για το 2014, έχουμε μπροστά μας. Για την ελληνική Σούπερλιγκ, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ, με την Ντόρτμουντ να φιλοξενείται από τη Βέρντερ Βρέμης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα, στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, ενώ στην Ιταλία δεσπόζει στο σπουδαίο ματς ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν. Από εκεί και πέρα, το κουπόνι είναι γεμάτο με ιδιαίτερα ελκυστικά παιχνίδια, ορισμένα από τα οποία θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε στοιχηματικά. Στο Betarades.gr μπορείτε όχι μόνο να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, αλλά να έχετε και μία πλήρη εικόνα γύρω από την αγορά του online στοιχήματος και να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες εταιρίες, όπως το Stoiximan Casino, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Μπορεί τη νίκη η Γκλάντμπαχ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.03 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Άουγκσμπουργκ, που δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στα παιχνίδια απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου (4-0 εντός έδρας) και Ανόβερο (2-0 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, πίσω της άφησε τα άσχημα αποτελέσματα που σημείωσε τον Νοέμβριο η Γκλάντμπαχ, η οποία παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Λουσιέν Φαβρ μετράει δύο νίκες κόντρα στις Χέρτα (3-2 εντός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (4-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1 εκτός έδρας) και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Με την… εκπληκτική Γκινγκάμπ

Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και το παιχνίδι Τουλούζ – Γκινγκάμπ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.95. Άλλη μια προβληματική εμφάνιση για την Τουλούζ, αυτή τη φορά στην έδρα της Λιλ, όπου έχασε ουσιαστικά με κατεβασμένα τα χέρια και φανέρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τα γνωστά της προβλήματα. Μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές της και φυσικά μια άμυνα που έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Για τον προπονητή, Αλέν Καζανοβά, δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα προς το παρόν, αλλά η Τουλούζ εδώ και καιρό προβληματίζει με την εικόνα της. Η Γκινγκάμπ από την πλευρά της, κάνει εκπληκτικά πράγματα παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της. Τεράστια η νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική επί της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας τον τερματοφύλακα Λεσλ, σε μεγάλη μέρα, ενώ μεσοβδόμαδα ακολούθησε η εύκολη πρόκριση επί της Αρλ στο Λιγκ Καπ. Πιστεύουμε ότι απόψε θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θα φύγει αλώβητη από την Τουλούζ.

Το μομέντουμ της Γκρόνινγκεν

Περνάμε στην Ολλανδία, όπου έχουμε ξεχωρίσει το «διπλό» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Ντόρντρεχτ – Γκρόνινγκεν. Επιτέλους, η Ντόρντρεχτ έβγαλε μια αντίδραση, αφού την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χέρακλες, μετά από εννιά συνεχόμενες ήττες. Θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Δύσκολο το έργο της σήμερα, απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Αυτή είναι η Γκρόνινγκεν, που δε δυσκολεύτηκε μεσοβδόμαδα, όταν υποδέχτηκε την Φόλενταμ. Πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και έφτασε τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Το μομέντουμ είναι μαζί της τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού έχει αρχίσει να βγάζει την ποιότητά της μεσοεπιθετικά και μπορεί να πάρει το «τρίποντﻨ.

Η «δύναμη» της έδρας

Η Σούπερλιγκ δε θα μπορούσε να λείπει από τις σημερινές προτάσεις και το σημείο που έχουμε επιλέξει είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.32 στον αγώνα Πανθρακικός – Βέροια. Θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πόντος που απέσπασε ο Πανθρακικός απ’ τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική. Είναι σαφές ότι εντός έδρας ο Πανθρακικός είναι πολύ καλύτερος, αγωνίζεται με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία, εκεί άλλωστε έχει πάρει τους 10 εκ των 11 πόντων που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής. Με «όπλο» την έδρα της η Βέροια παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και αποτελεί πάντα μια απ’ τις διεκδικήτριες ομάδες της πεντάδας. Δεν είχε προβλήματα κόντρα στη διαλυμένη Νίκη Βόλου την Πέμπτη, επικράτησε 2-0 και πήρε την 6η νίκη στο γήπεδο της. Εκτός έδρας τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για τη Βέροια, που στο μοναδικό αυξημένων απαιτήσεων ματς που πήρε αποτέλεσμα ήταν κόντρα στον Ατρόμητο (0-0). Υπενθυμίζεται ότι οι Ημαθιώτες έχασαν εκτός έδρας από Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Over από την Ισπανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με Ισπανία και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Εϊμπάρ – Βαλένθια. Η προσοχή της Εϊμπάρ στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, μετά το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από τη Χετάφε στο Κόπα ντελ Ρέι. Οι «νεοφώτιστοι» πρόσθεσαν την περασμένη Κυριακή ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους, καταφέρνοντας να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Σεβίλλης. Μάλιστα, το σερί των τελευταίων τριών αγωνιστικών συμπληρώνεται από τις νίκες κόντρα σε Θέλτα (0-1) και Αλμερία (5-2). Στον αντίποδα, οι αμυντικές αδυναμίες της Βαλένθια φάνηκαν και στο μεσοβδόμαδο 4-4 κόντρα στη Βαγιεκάνο, που –ευτυχώς για τη Βαλένθια- δε στάθηκε ικανό να της στερήσει την πρόκριση στους «16» του Κόπα ντελ Ρέι. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «νυχτερίδες» προέρχονται από το νικηφόρο 3-0 επί του ίδιου αντιπάλου (το περασμένο Σάββατο), που έβαλε τέλος σε ένα ατυχές σερί δύο ισοπαλιών και ισάριθμων ηττών. Αναμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι, με το Over 2.5 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Παλεύει» η Κραϊλσχάιμ

Από το κουπόνι του μπάσκετ, έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματοςΚραϊλσχάιμ – Μίτελντόιτσερ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +9.5 πόντων της Κραϊλσχάιμ σε απόδοση 1.90. Πάρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα η Κραϊλσχάιμ όμως είναι πολύ νωρίς για να παρατήσει τα όπλα. Υπάρχουν ακόμα 21 αγωνιστικές και ελπίζει σε μια καλή περίοδο για να ανασάνει. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Μπάμπεργκ και Ουλμ δεν ήταν τόσο κακή. Στο Μπάμπεργκ θα είχε πάει καλύτερα αν δεν έχανε τόσες βολές σε σημεία που προσπαθούσε να μειώσει κάτω από τους 10. Η Μιτελντόιτσερ έκανε τρομερή αρχή αλλά έχει βρεθεί σε κάμψη με τρεις σερί ήττες. Δεν παίζει καλό μπάσκετ και απλά μείωσε στην τέταρτη περίοδο με Μπέιρουθ και Βόννη. Αξίζει ένα ποντάρισμα στην Κραϊλσχάιμ αφού της προσφέρεται μεγάλο χάντικαπ +9.5. Δύσκολα θα καταφέρει να νικήσει αλλά μπορεί να μείνει ανταγωνιστική μέχρι ένα σημείο. Επιλογή λοιπόν η Κραϊλσχάιμ +9.5.