Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Δόξα Λευκόβρυσης – Αίας Μικροβάλτου 3-2 (φωτο - βίντεο)

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα, η Δόξα Λευκόβρυσης στο 93’ λύγισε με σκορ 3-2 την αντίσταση του Αίαντα Μικροβάλτου που είχε προηγηθεί δυο φορές, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου 2014 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. στον Άργιλο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.


Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Μικροβάλτου ήταν ελαφρώς καλύτεροι και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1, παρά την πίεση που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι, έκλεισαν την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή της και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι στο 61΄. Η ομάδα του Μικροβάλτου αντεπιτέθηκε και προηγήθηκε εκ νέου στο 65΄.
 Η ολική πίεση στη συνέχεια των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 81΄με την ισοφάριση και έκλεισε ιδανικά γι αυτούς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ της αγωνιστικής, μετά από εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι  του Παντελίδη, βυθίζοντας τους φιλοξενούμενους στην απογοήτευση, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και είχαν πιστέψει σε κάτι καλύτερο.
Με βάση την εικόνα του 2ου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική υπεροχή (ευκαιρίες 47΄, 53΄, 75΄, 84΄), το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφήνοντας βέβαια την πικρία στους φιλοξενούμενους που προηγούνταν μέχρι το 81΄ και τελικά έχασαν το παιχνίδι…
Τα γκολ του αγώνα
0-1 στο 32΄ με αυτογκόλ του Μπουμπόναρη, μετά από ασυνεννοησία στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα.
1-1 στο 61΄ με καλοχτυπημένο πέναλτι του Πασιάκου, στο οποίο είχε υποπέσει ο Μαρκόπουλος αποκρούοντας τη μπάλα στη γραμμή του τέρματος με το χέρι, μετά  από χτύπημα κόρνερ.
1-2 ξανά μπροστά το Μικρόβαλτο στο 65΄ με κοντινή κεφαλιά του Αλεξόπουλου.
2-2 στο 81΄ η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Περβολαράκη, που κέρδισε μια κόντρα μέσα στην περιοχή, πέρασε έναν αμυντικό και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Μικροβάλτου.
3-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93΄) η ολική ανατροπή για τη Δόξα Λευκόβρυσης, με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Παντελίδη, μετά από απόκρουση των αμυντικών.
Αρκετά καλή η διαιτησία των Κουτσώνα – Σπέντζα – Ντούλε.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Λευκόβρυσης: Σαββίδης Κ., Ντερίλας Γ., Λαφαζανίδης Γ., Τσαναξίδης Κ. (46΄ Παντελίδης Τ.), Μπουμπόναρης Ν., Τζήμας Π., Περβολαράκης Κ., Ηλιάδης Ι., Παναγιωτίδης Χρυ., Πασιάκος Χ., Βασιλειάδης Ι. (45΄ Βακουφτσής Κ.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Σμαργιαννάκης Κ., Παπαδόπουλος Α., Τσαμπούρης Β., Θεοφάνους Χ., Ζυμπάς Α.
Αίας Μικροβάλτου: Αλεξόπουλος Αντώνης, Παλιανόπουλος Νίκος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας,  Σαΐτης Γιώργος, Καραντώνης Κων/νος. ,  Μαρκόπουλος  Βασίλειος, Καπρίνης Στέλιος, Θεοχάρης Απόστολος, Καραμήτρος Ιωάννης, Μάστορας Χάρης (46΄ Παπαδόπουλος Αθανάσιος).
                                                                                                   ΓΜ-ΑΓ/mikrovalto.gr