Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ Κοίλων η Ασβεστόπετρα

Ερμής Ασβεστόπετρας – ΠΑΟΚ Κοίλων 3-1 
Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ερμής Ασβεστόπετρας κερδίζοντας τον πρωτοπόρο και τον  αήττητο μέχρι πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ Κοίλων με σκορ 3-1  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι , προηγήθηκαν στο 15΄με κεφαλιά του Ευθυμιάδη  0-1 κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 20΄να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ευαγγελόπουλο να αστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους , και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σίσκο να αστοχεί αρχικά στην εκτέλεση πέναλτι (ο Σταυρίδης απέκρουσε) αλλά να παίρνει το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια να τη στέλνει στα δίχτυα.
 Το πέναλτι το κέρδισε ο Γκαγκανιάρας πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι
 Στο 70΄η ανατροπή για τον Ερμή όταν σε σέντρα του Σίσκου , ο Ρίζου έπιασε μονοκόμματο σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση ,και  δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία στο 88΄όταν ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Πολυχρονιάδης από κοντά την έστειλε ψηλά άουτ.

Στις καθυστερήσεις αντεπίθεση της Ασβεστόπετρας με τον Χινδιρίδη να βγάζει τη σέντρα στην περιοχή εκεί την διεκδικούν στον αέρα ο Σταυρίδης με τον Ιωακειμίδη χωρίς κανένας να βρει τη μπάλα αυτή θα φτάσει στον Μήτο που σε κενή εστία θα γράψει το τελικό 3-1φωτορεπορτάζ